Nieuws | IJslander

Nieuws

 • Onze nieuwe Citybox Arena; duurzamer en met een lagere instapprijs!
  20 maart 2023 - Onze nieuwe Citybox Arena is vanaf nu beschikbaar Duurzamer en geschikt voor kleiner budget Om jongeren in de wijk de gelegenheid te geven om samen outdoor sport te beoefenen zonder overlast voor de buurt, heeft IJslander de.
 • 7 redenen waarom natuurlijk spelen zo goed is voor kinderen
  14 maart 2023 - ‘Natuurlijk spelen’ betekent spelen in een groene omgeving met natuurlijke elementen. Deze natuurlijke speeltuinen worden steeds populairder en dat is niet voor niets! Spelen in een natuurlijke omgeving is namelijk goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast.
 • Glijbanen als vluchtweg
  9 maart 2023 - Glijbanen als vluchtweg: het lijkt misschien gek, maar het is een concept dat steeds meer aandacht krijgt. Bij brand of andere noodsituaties kan het soms lastig zijn om snel en veilig een gebouw te verlaten, helemaal als.
 • IJslander op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de jaarbeurs
  23 januari 2023 - Van 24 t/m 28 januari vindt de Nationale Onderwijstentoonstelling plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de beurs, waar alles en iedereen te vinden is die iets te maken heeft met onderwijs en opvang, toont IJslander de.
 • IJslander lanceert twee nieuwe Robinia houtlijnen
  23 november 2021 - IJslander heeft haar assortiment uitgebreid. Sinds een paar weken hebben we twee nieuwe Robinia houtlijnen geïntroduceerd. Tammy en Kupa zijn de namen. Waar IJslander onlosmakelijk verbonden is met RVS, vanwege duurzaamheid en het stimuleren van buiten spelen,.
 • White paper over inclusief spelen
  11 december 2020 - Wij‌ ‌vinden‌ ‌het‌ ‌belangrijk‌ ‌dat‌ ‌elk‌ ‌kind,‌ ‌ongeacht‌ ‌beperking,‌ ‌een‌ ‌mogelijkheid‌ ‌moet‌ ‌hebben‌ ‌ om‌ ‌te‌ ‌spelen.‌ ‌Een‌ ‌inclusieve‌ ‌speeltuin‌ ‌is‌ ‌een‌ ‌speeltuin‌ ‌die‌ ‌voor‌ ‌iedereen‌ ‌toegankelijk‌ ‌is.‌ ‌ Deze‌ ‌speelplek‌ ‌bevat‌ ‌toestellen‌ ‌zonder‌ ‌belemmeringen,‌ ‌zowel‌ ‌fysiek‌ ‌als‌ ‌sociaal.‌ ‌ ‌.
 • Corona verhoogt druk op speelplekken in de openbare ruimte
  8 oktober 2020 - Vandaag (8 oktober 2020) plaatste BuitenSpelen een interessant artikel over dat de intensiteit van het gebruik van toestellen en ondergronden die in Coronatijd sterk is toegenomen. Het gevolg hiervan is meer slijtage aan ondergronden en toestellen, en meer.
 • 10 R’s: de niveaus van circulariteit
  10 september 2019 - Ons toekomstbeeld is het oneindig circuleren van speel- en sportaanleidingen tussen leverancier en gebruiker, waarbij de leverancier in het bezit blijft van het middel en daarmee wordt gedwongen zuinig en verantwoord om te gaan met grondstoffen. Grondstof.
 • Streven naar een circulaire economie
  10 september 2019 - Ons toekomstbeeld is het oneindig circuleren van speel- en sportaanleidingen tussen leverancier en gebruiker, waarbij de leverancier in het bezit blijft van het middel en daarmee wordt gedwongen zuinig en verantwoord om te gaan met grondstoffen. Circulair.
Kelly-Wijnbergen
Stel je vraag