Streven naar een circulaire economie | IJslander | Sport- en speeloplossingen voor buiten Streven naar een circulaire economie | IJslander | Sport- en speeloplossingen voor buiten

Streven naar een circulaire economie

Ons toekomstbeeld is het oneindig circuleren van speel- en sportaanleidingen tussen leverancier en gebruiker, waarbij de leverancier in het bezit blijft van het middel en daarmee wordt gedwongen zuinig en verantwoord om te gaan met grondstoffen.

Circulair ondernemen

Veranderingen in het milieu volgen elkaar in rap tempo op. We zijn ons er bewust van dat we daarin een positieve – en belangrijke – rol kunnen spelen. We streven er dan ook naar onze bedrijfsvoering in de volle breedte verder te verduurzamen. In dit proces willen we cultuurdragers zijn en een voortrekkersrol vervullen.

Om volledig circulair te worden en meer verantwoordelijkheid voor het productaanbod te dragen, moeten we de circulaire bedrijfsvoering naar een systeemniveau tillen. Dit houdt in dat bedrijven in het bezit blijven van de toestellen en wij in ons geval de sporten pleinsporttoestellen tegen een gebruikersvergoeding uitsluitend als dienst aanbieden.

Meer weten? Lees de gehele whitepaper Hoe IJslander streeft naar een circulaire economie

 

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

Stel je vraag