Werken bij IJslander

Werken bij IJslander betekent werken in een dynamische organisatie waar innovatie, samenwerken en streven naar een circulaire economie hoog in het vaandel staat.

 

Op zoek naar een baan?

Wordt vakantiekracht!

Deze zomer of na je examenperiode wat geld bijverdienen kan bij IJslander. Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten om ons team in de werkplaats en op kantoor te versterken.

De werkzaamheden in de werkplaats bestaan onder andere uit het schoonmaken van RVS-onderdelen, het zorgdragen van de wasplaats en lichte (montage)werkzaamheden. Waarbij je binnen IJslander de kneepjes van het vak leert.

Op kantoor ga je aan de slag bij het bedrijfsbureau, waar je handleidingen kunt maken en updaten, zelfstandig werkt en met Indesign aan de slag kunt. Doe jij een studie in de richting van Engineering of een andere design/creatieve opleiding? Dan kun je bij IJslander jouw werkervaring uitbreiden!

Als je geïnteresseerd en beschikbaar bent voor een periode van minimaal drie weken, kun je contact opnemen per mail via administratie@ijslander.com of bellen met (0525) 633 420.
Minimale leeftijd: 16 jaar

 

Of stuur een open sollicitatie

Heb jij een functie waarvan je denkt dat IJslander jou kan gebruiken? Altijd al in een werkplaats of juist met dealers in het buitenland willen werken? Of ben je nog op zoek naar een BBL-, BOL- of andere stage? Wij horen het graag. Stuur jouw motivatie en CV naar administratie@ijslander.com en wie weet werk jij binnenkort in de sport- en speeltoestellen branche.

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere