Werken bij IJslander

Op zoek naar een baan?

Werken bij IJslander betekent werken in een dynamische organisatie waar innovatie, samenwerken en streven naar een circulaire economie hoog in het vaandel staat.

 

Vacatures:

Vacature Engineer
Wil jij je technische passie inzetten om samen met een team de allermooiste sport- en spelproducten te ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Engineer.
Bekijk in onderstaande video hoe een dag van een engineer eruit ziet.

Vacature Werkvoorbereider
Droom jij er van om samen met een team de allermooiste sport- en spelproducten te produceren? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider.

Stageplekken
Binnen onze afdelingen Techniek, Logistiek, Engineering en Design zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten (BBL BOL HBO en WO).

Of stuur een open sollicitatie
Heb jij een functie waarvan je denkt dat IJslander jou kan gebruiken? Altijd al in een werkplaats of juist met dealers in het buitenland willen werken? Of ben je nog op zoek naar een BBL-, BOL- of andere stage? Wij horen het graag. Stuur jouw motivatie en CV naar administratie@ijslander.com en wie weet werk jij binnenkort in de sport- en speeltoestellen branche.

 

 

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere