Op zoek naar een baan?
Wij zoeken collega’s!

 

Werken bij IJslander betekent werken in een dynamische organisatie waar innovatie, samenwerken en streven naar een circulaire economie hoog in het vaandel staat.

Vacatures:

Vacature Buitendienst Medewerker
Ben jij graag in de buitenlucht en weet jij van aanpakken? Dan is de functie Buitendienst Medewerker bij IJslander wat voor jou! Als een echte teamplayer monteer en plaats jij samen met collega’s speel- en sporttoestellen. Geïnteresseerd? Lees dan snel de vacature.

 

Vacature Constructiebankwerker
Als Constructiebankwerker produceer jij de IJslander speel- en sporttoestellen. Wil jij kwaliteitsproducten leveren en heb jij een Tig-ervaring? Lees dan snel de vacature.

 

Vacature Zager en Orderpicker
Als Zager en Orderpicker ben je een spin in het web in de werkplaats van IJslander. Je pickt zelfstandig orders, waarna je de voorbereidingen en het zaagwerk voor de lasafdeling/constructiebankwerker oppakt. Ga jij de uitdaging aan?

 

Vacature Engineer
Wil jij je technische passie inzetten om samen met een team de allermooiste sport- en spelproducten te ontwikkelen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Engineer.
Bekijk in onderstaande video hoe een dag van een engineer eruit ziet.

 

Stageplekken

 

Of stuur een open sollicitatie
Heb jij een functie waarvan je denkt dat IJslander jou kan gebruiken? Altijd al in een werkplaats of juist met dealers in het buitenland willen werken? Of ben je nog op zoek naar een BBL-, BOL- of andere stage? Wij horen het graag. Stuur jouw motivatie en CV naar administratie@ijslander.com en wie weet werk jij binnenkort in de sport- en speeltoestellen branche.