SPELEN

Elk speeltoestel bouwen we met de hand. Voor de generatie van nu en die van straks.

Twintig jaar geleden maakte de oprichter van IJslander het eerste speeltoestel van RVS. Met de hand en op maat. Dat getuigde van lef en visie, want duurzame kinderspeeltoestellen waren toen nog dun gezaaid. Hij geloofde in zijn concept en dat doen we nog steeds, want IJslander ontwikkelt en produceert volgens het Cradle to Cradle principe duurzame, onderhoudsvriendelijke speeltoestellen met een langere afschrijvingstermijn. Daarbij kunnen we onze sport- en speeltoestellen van RVS aan het eind van hun lange levensduur een volgend leven als nieuw product gunnen.

Taludglijbaan van IJslander, speeltoestel

Maatwerk glijbanen 

Door onze jarenlange expertise kan IJslander (bijna) elke glijbaan op maat maken. Zoals een taludglijbaan, indoorglijbaan, dubbele glijbaan of tunnelglijbaan. Die laatste kan bijvoorbeeld ook dienen als vluchtweg uit een gebouw in plaats van een brandtrap. Of als indoor glijbaan geplaatst worden. Zoals bij een pannenkoekenrestaurant.

Maar de tunnelglijbaan past ook goed in bijvoorbeeld een winkelcentrum als extra attractie. Een glijbaan is toch veel leuker dan de trap of lift! Bekijk onze glijbanen specials.

Waterspeeltoestel Plons van IJslander

Waterspelen | Waterspeeltoestellen

Kinderen hebben gegarandeerd uren plezier met onze waterspeeltoestellen waar water uit spettert, sprayt of plonst. En voor de kleintjes zijn er waterbakken waarmee ze veilig kunnen spelen, want het water loopt direct weg. Wilt u een uniek waterspeeltoestel volledig op maat gemaakt? Ook dat kan. Neem hiervoor contact met ons op! Of bekijk onze waterspeeltoestellen.

 

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.