IJslander lanceert twee nieuwe Robinia houtlijnen
Terug naar overzicht

IJslander lanceert twee nieuwe Robinia houtlijnen

IJslander heeft haar assortiment uitgebreid. Sinds een paar weken hebben we twee nieuwe Robinia houtlijnen geïntroduceerd. Tammy en Kupa zijn de namen. Waar IJslander onlosmakelijk verbonden is met RVS, vanwege duurzaamheid en het stimuleren van buiten spelen, presenteren we nu met diezelfde waarden graag de nieuwe Robinia houten speeltoestellen.

Natuurlijk spelen
Kinderen worden door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te experimenteren en ontdekken. Tegelijkertijd voorzien deze Robinia houten toestellen in de behoefte om kinderen een veilige, overzichtelijke plek te bieden waar ze de natuur ontdekken én hun fantasie de vrije loop kan gaan. Natuurlijk spelen wordt steeds populairder. Kinderen hebben de behoefte om buiten te zijn, met name als de zon schijnt.

Tammy en Kupa
Er is steeds meer bewustwording over hoé belangrijk het milieu voor de mens is. Dat wij onze thuisplaneet moeten beschermen. De Tammy en Kupa toestellen zijn gemaakt van hardhout met een FSC®-keurmerk en dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen.
De toestellen van Kupa en Tammy stimuleren bewegen en samenspel en passen in/tussen het natuurlijk spelen concept. Door het Robinia-Smart systeem zijn de onderdelen van Kupa makkelijk vervangbaar. Tammy maakt gebruik van Robinia-, eiken- én kastanjehout.

Kelly-Wijnbergen

Wij helpen je graag verder

Stel je vraag T. (0525) 633 420
Albert-Wagener
Stel je vraag