Kupa speeltoestellen | IJslander Kupa speeltoestellen | IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Ben je op zoek naar duurzame speeltoestellen? Voor de actievelingen die hun energie kwijt willen, hebben we speciaal de Kupa lijn ontwikkeld. Kies je voor Kupa dan ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kies je voor duurzaamheid. Onze speeltoestellen gemaakt van Robinia hout. Ga je voor uitdagende klimtorens of wil je graag de algehele gezondheid verbeteren door het inzetten van outdoor fitnesstoestellen? We lichten enkele producten voor je uit, zodat je de perfecte keuze maakt voor jouw situatie.

  Outdoor fitness

  Voor mensen die graag hun gezondheid willen verbeteren, heeft IJslander diverse houten fitnesstoestellen in haar assortiment ontworpen en ontwikkeld. Wil je graag je armspieren verbeteren? Kijk eens naar de Kupa bench up. De bench up is gemaakt van mooi lariks hout. Je kunt het toestel zowel in de bossen als het park plaatsen. Met de bench up train de volgende spieren: borstspieren, armspieren en buikspieren.

  Pull up bar

  Een fitnesstoestel waarbij je zowel armspieren, buikspieren en rugspieren traint is de Kupa pull up bar. Wie kan de meeste pull ups? De pull up bar combineer je perfect met de Kupa dip bar. Door het gebruik van parallel bars kun je een flink aantal oefeningen uitvoeren. Met de dipbar van IJslander train je borst en triceps, zonder dat je bent aangewezen op je eigen lichaamsgewicht. Naast het uitvoeren van dips kun je door middel de parallel bars ook je benen trainen door het uitvoeren van beenheffingen. De parallel bar is voorzien van vier Robinia stammen en twee RVS stangen.

  Houten klimtorens

  Voor de jonge klimmers biedt IJslander een groot assortiment houten klimtorens. Een uitgebreide klimtoren is de Kupa klimtoren. De houten klimtoren is voorzien van een mooi klimsysteem met klimnetten, stangverhoging en geknoopt touw. Kinderen hebben de mogelijkheid om verschillende uitdagingen aan te gaan middels de uitgebreide klimmogelijkheden. De klimtoren is uitgerust met Robinia hout en zwarte touwen.

  Houten schommels

  Een schommel is een onmisbaar speeltoestel in de speeltuin, in de tuin of op het schoolplein. IJslander heeft in haar assortiment diverse houten schommels. Kies je voor een vogelnest schommel, een enkele steltenschommel of een dubbele schommel?

  Kupa speeltoestellen van IJslander

  Wij ontwerpen en produceren speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit. Wil je graag meer informatie of advies op maat? Neem vrijblijvend contact met op. Wij helpen je graag.

  Albert-Wagener
  Stel je vraag