Houten speeltoestellen | IJslander Houten speeltoestellen | IJslander

Robinia houten speeltoestellen

Robinia houten speeltoestellen staan garant voor uren speelplezier in de speeltuin of op het schoolplein. Van een houten speelhuisje tot een houten toren of wipwap. Kinderen van alle leeftijdscategorieën beleven er plezier aan. Ben jij ook op zoek naar Robinia houten speeltoestellen voor op het schoolplein of in een openbare speeltuin? Bekijk het uitgebreide assortiment van IJslander. 

een
doordacht
schoolplein ontwerp

Breed assortiment
IJslander verkoopt allerlei Robinia houten speeltoestellen. Toestellen die niet alleen leuk zijn om op te spelen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Terwijl ze wiebelend over een houten wandelbrug lopen, werken ze aan hun evenwicht. Een perfecte oefening in balanceren. En met een jungletouw met houten staanders oefenen kinderen hun motoriek en spierkracht terwijl ze via het touw naar de overkant proberen te komen. En ze blijven in beweging op de houten wipwap.

Duurzaam hout
Houten speeltoestellen van IJslander kunnen bestaan uit Robinia-, eiken- of kastanjehout. Robinia-hout is binnen Europa een van de meest duurzame houtsoorten en heeft duurzaamheidsklasse 1. Vanwege de zeer hoge weerstand tegen insecten en houtrot, gaan houten speeltoestellen van Robinia-hout heel lang mee. Andere duurzame houtsoorten die we gebruiken, zijn eiken- en kastanjehout met duurzaamheidsklasse 2. 

Houten speeltoestellen

IJslander biedt diverse speelproductlijnen met Robinia houten speeltoestellen. Voorbeelden zijn de productlijnen Naturo, Tammy en Kupa. Naturo is een natuurlijke productlijn gericht op avontuur. De lijn bestaat o.a. uit een houten kabouterdorp, dreumes zandbak en klimparcour. De productlijn Tammy heeft toestellen als klimrekken, duikelrekken, speelhuisjes en schommels. Maar ook de wiebelbrug, wipwap, het steltenpad en een kabelbaan vind je binnen deze productlijn. Andere Robinia houten speeltoestellen waaronder een balanceerbrug, elfenhuisje, klimtoren en een houten schip vind je in de productlijn Kupa.

Natuurlijk spelen

Robinia houten speeltoestellen passen uitstekend in het ‘natuurlijk spelen concept’ wat vandaag de dag steeds populairder wordt. Zowel scholen als gemeenten besteden meer aandacht aan het ‘groener’ maken van de speelplekken. En daar passen Robinia houten speeltoestellen heel goed bij. Deze producten geven een speellocatie een natuurlijk en duurzaam karakter. 

Robinia houten speeltoestel op maat

Naast de diverse producten in ons assortiment is het ook mogelijk om een Robinia houten speeltoestel op maat te laten maken. Wil je niet alleen een toestel, maar zoek je iemand die je kan adviseren over de gehele speelplek? Onze specialisten maken volledige speeltuin- en schoolpleinontwerpen en denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

Kelly-Wijnbergen
Stel je vraag