Wipwappen kopen? Bekijk ons grote aanbod | IJslander Wipwappen kopen? Bekijk ons grote aanbod | IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

  Een speeltoestel buiten, zoals een wipwap op het schoolplein, de kinderopvang of in de wijk, stimuleert kinderen te bewegen en samen te spelen. Daarnaast zorgen speeltoestellen ervoor dat je een ontmoetingsplek creëert voor kinderen. IJslander verkoopt een wip voor de allerkleinsten, maar ook voor oudere kinderen. Kijk snel verder naar ons aanbod.

  Diverse soorten wipwappen

  Wij hebben diverse soorten wipwappen. Of het nu gaat om een RVS of houten wipwap, IJslander heeft ze! Naast de standaard wipwappen bieden we luxe uitgevoerde wipwappen passend bij uw locatie.

  Wip wap kleine kinderen

  Speciaal voor de kleine kinderen hebben we de hobbelmotor wipwap ontwikkeld. Op deze hobbelmotor kunnen kinderen lekker wipwappen en zich goed vasthouden aan het stuur van de motor. Je kunt ook kiezen voor de hobbeleend. De hobbeleend is geplaatst op een stevige veer, zodat deze extra lang mee gaat. Kinderen kunnen zich vasthouden aan de nek van de eend. Om lekker samen te wipwappen hebben wij voor peuters de peuter wip geproduceerd. Er kunnen wel vier peuters tegelijk wipwappen. Wie wil dat nou niet?

  Wipspeeltoestel

  Wil je een wipspeeltoestel kopen? Kijk eens naar de Madera wip. Deze wipwap heeft een natuurlijke uitstraling. De wip is uitgerust met twee ronde zitjes en voor extra duurzaamheid zijn de handvatten van RVS. Kinderen kunnen heerlijk wipwappen en fantaseren over de kronkels van de wip. En uniek in zijn soort is de Bambino Lounge. Het wipspeeltoestel is uitgerust met vier wieken van de molen. Op elke wiek kunnen kinderen zelfstandig wipwappen, doordat elke wiek afzonderlijk is geveerd. Op deze wipwap kunnen kinderen wipwappen en loungen. 

  Wipwappen Maatwerk

  Sinds 1996 ontwikkelt en produceert IJslander duurzame wipwappen. Je kunt onze producten eenvoudig met elkaar combineren tot een levendige speeltuin of schoolplein. Ook leveren wij maatwerk wipwappen. Neem contact met ons om uw specifieke wensen te bespreken.Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit.

  Buiten speeltoestel kopen?

  Bij ons kun je terecht voor verschillende buitentoestellen. IJslander helpt je graag bij het vinden van het juiste speeltoestel voor jouw situatie. Ben je enthousiast en wil je graag advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Stel je vraag