Wipwap kopen? | Bekijk ons groot aanbod speeltuin wipwappen

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Een speeltoestel buiten, zoals een wipwap op het schoolplein, de kinderopvang of in de wijk, stimuleert kinderen te bewegen en samen te spelen. Daarnaast zorgen speeltoestellen ervoor dat je een ontmoetingsplek creëert voor kinderen. IJslander verkoopt een wip voor de allerkleinsten, maar ook voor oudere kinderen. Kijk snel verder naar ons aanbod.

  Diverse soorten wipwappen

  Wij hebben diverse soorten wipwappen. Of het nu gaat om een RVS of houten wipwap, IJslander heeft ze! Naast de standaard wipwappen bieden we luxe uitgevoerde wipwappen passend bij uw locatie. Bekijk onze wipwappen voor in de speeltuin.

  Wip wap kleine kinderen

  Speciaal voor de kleine kinderen hebben we de hobbelmotor wipwap ontwikkeld. Op deze hobbelmotor kunnen kinderen lekker wipwappen en zich goed vasthouden aan het stuur van de motor. Je kunt ook kiezen voor de hobbeleend. De hobbeleend is geplaatst op een stevige veer, zodat deze extra lang mee gaat. Kinderen kunnen zich vasthouden aan de nek van de eend. Om lekker samen te wipwappen hebben wij voor peuters de peuter wip geproduceerd. Er kunnen wel vier peuters tegelijk wipwappen. Wie wil dat nou niet?

  Wipspeeltoestel

  Wil je een wipspeeltoestel kopen? Kijk eens naar de Madera wip. Deze wipwap heeft een natuurlijke uitstraling. De wip is uitgerust met twee ronde zitjes en voor extra duurzaamheid zijn de handvatten van RVS. Kinderen kunnen heerlijk wipwappen en fantaseren over de kronkels van de wip. En uniek in zijn soort is de Bambino Lounge. Het wipspeeltoestel is uitgerust met vier wieken van de molen. Op elke wiek kunnen kinderen zelfstandig wipwappen, doordat elke wiek afzonderlijk is geveerd. Op deze wipwap kunnen kinderen wipwappen en loungen. 

  Wipwappen Maatwerk

  Sinds 1996 ontwikkelt en produceert IJslander duurzame wipwappen. Je kunt onze producten eenvoudig met elkaar combineren tot een levendige speeltuin of schoolplein. Ook leveren wij maatwerk wipwappen. Neem contact met ons om uw specifieke wensen te bespreken.Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit.

  Wipwap voor buiten

  Ben jij op zoek naar een wipwap voor buiten? IJslander ontwerpt speciaal voor jouw speeltuin wipwappen. Een wipwap voor buiten moet tegen ernstige weersomstandigheden kunnen. Wij van IJslander houden hier allemaal rekening mee. Een speciale wipwap voor buiten wordt van RVS gemaakt. Liever een houten wipwap? Geen probleem. Neem gerust contact op en kom achter alle mogelijkheden voor wipwappen voor buiten.

  Houten wipwap kopen

  Houten wipwap kopen? In ons assortiment vindt u ook houten wipwappen. Deze houten wipwappen maken onderdeel uit van onze Robinia houten speeltoestellen lijn. Houten speeltoestellen van IJslander kunnen bestaan uit Robinia-, eiken- of kastanjehout. Naast houten wipwappen vindt u ook o.a. schommels, zandbakken, klimtoestellen, balanceertoestellen en meer.

  Wipwap speeltuin kopen?

  Zoek je een wipwap voor in de speeltuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast wipwappen voor speeltuinen kunt u bij ons ook terecht voor verschillende buitentoestellen. IJslander helpt ju graag bij het vinden van het juiste speeltoestel voor uw situatie. Bent u enthousiast en wilt graag advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Kelly-Wijnbergen
  Stel je vraag