speeltuin ontwerpen & speeltuin inrichten | IJslander speeltuin ontwerpen & speeltuin inrichten | IJslander

Speeltuin inrichting

Een speeltuin inrichting begint met een goed ontwerp. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het plaatsen van speeltoestellen. Met een goede speeltuin inrichting weet je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën voldoende plezier en uitdaging te bieden. Met de juiste combinatie van speeltoestellen creëer je een fantastische speeltuin voor peuters, kleuters en kinderen.

Ideale
speeltuin

Uitdagende speeltoestellen

Een speeltuin is de plek voor kinderen waar zij alle ruimte krijgen om te ontdekken. Van het zand in de zandbak tot het huisje waar kinderen samen in kunnen spelen. Ze klauteren op een trappetje en glijden naar beneden van de glijbaan. De wat oudere kinderen kiezen voor de schommel of ze draaien rond op een duikelrek. Een goed doordachte speeltuin inrichting houdt rekening met de wensen van alle kinderen. Zo is de speeltuin een beleving voor kinderen van alle leeftijden.

Inrichting speeltuin

IJslander biedt tal van mogelijkheden voor speeltuin inrichting. Om ervoor te zorgen dat speeltoestellen op elkaar aansluiten, kun je speeltoestellen uit specifieke productlijnen combineren.

Neem bijvoorbeeld de BUGS-lijn. Deze productlijn bestaat uit fleurige, unieke speeltoestellen in de vorm van abstracte insecten. Kinderen kunnen erop klimmen, draaien en wiebelen. De abstracte vormen van de speeltoestellen prikkelen de fantasie van de jonge kinderen. Een andere productlijn die we veel toepassen bij speeltuin inrichting is de MADERA-lijn. Deze speeltoestellen hebben een natuurlijke uitstraling door de lichtbruine coating. Bovendien een duurzame keuze vanwege het onverwoestbare rvs.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

Veilige speeltuin

Een speeltuin inrichting moet niet alleen uitdagend zijn, het moet ook veilig zijn. Als ouder wil je dat je kind veilig kan spelen. In onze speeltuin ontwerpen houden wij hier uiteraard rekening mee. Naast dat we regels en wetten naleven, zijn onze speeltoestellen ook gecertificeerd en van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen.

Voetbalkooi IJslander

Sporttoestellen

In een speeltuin inrichting is, afhankelijk van de grootte van de plek, ook ruimte voor sporttoestellen. Oudere kinderen spelen graag een potje voetbal, tafeltennis of basketbal. De toevoeging van een basketbalpaal, tafeltennistafel of doelen is dan ook een optie. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo vind je in ons assortiment ook pannakooien en multicourts.

Speeltuin inrichting laten maken?

Als speel- en sporttoestellen specialist adviseren wij je graag over de mogelijkheden als het gaat om speeltuin inrichting. Wij maken een goed doordacht ontwerp waarbij we rekening houden met jouw wensen en de doelgroep(en). Gaat je voorkeur uit naar een natuurlijke speeltuin? Dan weten wij precies welke toestellen daarbij passen. Of heb je specifieke wensen als het gaat om speeltoestellen? Wij produceren ook op maat gemaakte toestellen. Denk aan een op maat gemaakte glijbaan of klimtoestel. Daarmee creëer je een unieke en fantasierijke speelplek. Neem nu contact op voor advies over speeltuin inrichting. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

    Stel je vraag