Natuurlijke speelplaats inrichten? | IJslander Natuurlijke speelplaats inrichten? | IJslander

Natuurlijke speelplaats inrichten?

Kinderen worden door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te gaan experimenteren en te gaan ontdekken.

jonge kinderen die natuurlijk spelen

buiten,
natuurlijk
spelen

Kinderen worden door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te gaan experimenteren en te gaan ontdekken. Tegelijkertijd is er de behoefte om kinderen een veilige, overzichtelijke plek te bieden waar ze de natuur kunnen ontdekken én hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Natuurlijk spelen wordt steeds populairder. Wij hebben de behoefte om buiten te zijn, met name als de zon schijnt. En er is een steeds grotere bewustwording hoe belangrijk het milieu voor de mens is en dat wij onze thuisplaneet moeten beschermen.

IJslander biedt u meerdere mogelijkheden om een natuurlijke speelplaats te realiseren:

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën, ut enim ad minim veniam.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

De Madera-lijn

RVS speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling door het gebruik van een speciale, lichtbruine coating. Dit suggereert de looks van hout, wat ook versterkt wordt door de stroef aanvoelende coating, maar dan gemaakt van onverwoestbaar RVS. Door het gebruik van duurzaam RVS hebben de toestellen een zeer lange levensduur en blijven mooi. Nog een bijzondere eigenschap van de Madera toestellen: de aparte vorm – gebogen staanders – daagt kinderen uit tot het gebruiken van hun fantasie. Die kronkel kan van alles zijn.
De Madera-lijn bestaat uit modulaire, unieke en gecertificeerde speeltoestellen en maakt ‘natuurlijk spelen’ onderhoud-beheersbaar!

Natuurlijk spelen zonder hout? Bekijk de mogelijkheden

Madera Kabelbaan
Madera Klimrek

De Naturo-lijn

Onder de Naturo-lijn vallen alle producten die geplaatst kunnen worden op een natuurlijk speelplein. Hierbij behoren toestellen van gecertificeerd Robinia hout, insectenhotels, klimbomen en zwerfkeien. Alle toestellen en speelelementen kunnen samen ingezet worden of worden gecombineerd met een van onze andere lijnen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk obstakel parcours met een klimboom, de Maders stappalen en het Madera Klimnet.

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

    Stel je vraag