Natuurlijke speelplaats inrichten? | Natuurlijke speeltuin

Natuurlijke speelplaats inrichten?

Kinderen worden door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te gaan experimenteren en ontdekken in een natuurlijke speeltuin.

buiten,
natuurlijk
spelen

Natuurlijke speeltuin

In een natuurlijke speeltuin worden kinderen door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te gaan experimenteren en ontdekken. Tegelijkertijd is er de behoefte om kinderen een veilige, overzichtelijke plek te bieden waar ze de natuur kunnen ontdekken én hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Hoe bereik je dat? Door speeltoestellen met natuurlijk materialen te gebruiken en een duurzame speeltuin te bieden. IJslander vertelt je graag meer over de mogelijkheden van natuurlijk spelen en natuurlijke speeltoestellen met natuurlijke materialen.

Natuurlijk spelen

Natuurlijk spelen en duurzame speeltuinen wordt steeds populairder. Wij hebben de behoefte om buiten te zijn, met name als de zon schijnt. En er is steeds meer bewustwording over hoé belangrijk het milieu voor de mens is. Dat wij onze thuisplaneet moeten beschermen.

IJslander biedt jou meerdere mogelijkheden om een natuurlijke speelplaats of natuurlijke speeltuin te realiseren. Wij hebben een groot aanbod aan natuurlijk spelen speeltoestellen. Met deze natuurlijke speelelementen kan er een duurzame speeltuin ingericht worden.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen. Een duurzame speeltuin dus.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën. Ideaal voor een natuurlijke speeltuin.

Vandalismebestendig

Het duurzame materiaal van de natuurlijke speeltuin toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

De Madera-lijn

De looks van hout met het onverwoestbare van RVS: dat is Madera. Door het gebruik van een speciale, lichtbruine coating bootsen wij de looks van hout perfect na. Dit gevoel wordt versterkt door de stroef aanvoelende coating. Door het gebruik van circulaire materialen hebben de Madera toestellen een zeer lange levensduur en blijven deze jarenlang mooi. Daar waar hout rot, versplintert of simpelweg kapot gaat, is Madera hét alternatief. Nog een bijzondere eigenschap van de Madera toestellen: hun aparte vorm. De gebogen staanders dagen kinderen uit tot het gebruiken van hun fantasie. Die kronkel kan van alles zijn: een worm, slang of chocoladespriet.

De Madera-lijn bestaat uit modulaire, unieke en gecertificeerde natuurlijke speeltoestellen en maakt ‘natuurlijk spelen’ onderhoud-beheersbaar!

Natuurlijk spelen zonder hout? Bekijk de mogelijkheden

Madera Kabelbaan

De Naturo-lijn

Onder de Naturo-lijn vallen alle producten die geplaatst kunnen worden op een natuurlijk speelplein. Hierbij behoren groen speeltuin speeltoestellen van gecertificeerd Robinia hout, insectenhotels, klimbomen en zwerfkeien. Alle toestellen en speelelementen kunnen samen ingezet worden of worden gecombineerd met onze andere lijnen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk obstakelparcours met een klimboom, de Madera stappalen en het Madera klimnet. De keuze is reuze! Een duurzame speeltuin creëer je met de natuurlijke speeltoestellen van IJslander.

Natuurlijk spelen zonder hout? Bekijk de mogelijkheden

De Tammy-lijn

Er is steeds meer bewustwording over hoé belangrijk het milieu voor de mens is. Dat wij onze thuisplaneet moeten beschermen. De Tammy-toestellen zijn gemaakt van hardhout met een FSC®-keurmerk en dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen.
De toestellen van Kupa en Tammy stimuleren bewegen en samenspel en passen in/tussen het natuurlijk spelen concept.

Tammy maakt gebruik van Robinia-, eiken- én kastanjehout.

Natuurlijk spelen zonder hout? Bekijk de mogelijkheden
Kupa Balanceernet

De Kupa-lijn

De  Kupa-toestellen zijn gemaakt van hardhout met een FSC®-keurmerk en dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen.
De toestellen van Kupa en Tammy stimuleren bewegen en samenspel en passen in/tussen het natuurlijk spelen concept.

Door het Robinia-Smart systeem zijn de onderdelen van Kupa makkelijk vervangbaar.

Natuurlijk spelen zonder hout? Bekijk de mogelijkheden

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag