Natuurlijke speelplaats inrichten? | Natuurlijke speeltuin Natuurlijke speelplaats inrichten? | Natuurlijke speeltuin

Natuurlijke speelplaats inrichten?

Kinderen worden door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te gaan experimenteren en ontdekken.

buiten,
natuurlijk
spelen

Kinderen worden door hun omgeving en de natuur gestimuleerd om te gaan experimenteren en ontdekken. Tegelijkertijd is er de behoefte om kinderen een veilige, overzichtelijke plek te bieden waar ze de natuur kunnen ontdekken én hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Hoe bereik je dat? Door natuurlijke speeltoestellen te gebruiken en een groene speelplaats te bieden. IJslander vertelt je graag meer over de mogelijkheden van natuurlijk spelen en natuurlijke speeltoestellen.

Natuurlijk spelen wordt steeds populairder. Wij hebben de behoefte om buiten te zijn, met name als de zon schijnt. En er is steeds meer bewustwording over hoé belangrijk het milieu voor de mens is. Dat wij onze thuisplaneet moeten beschermen.

IJslander biedt jou meerdere mogelijkheden om een natuurlijke speelplaats of natuurlijke speeltuin te realiseren. Wij hebben een groot aanbod aan natuurlijk spelen toestellen.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën. Ideaal voor een natuurlijke speeltuin.

Vandalismebestendig

De natuurlijke speeltuin toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

De Madera-lijn

De looks van hout met het onverwoestbare van rvs: dat is Madera. Door het gebruik van een speciale, lichtbruine coating bootsen wij de looks van hout perfect na. Dit gevoel wordt versterkt door de stroef aanvoelende coating. Door het gebruik van circulaire materialen hebben de Madera toestellen een zeer lange levensduur en blijven deze jarenlang mooi. Daar waar hout rot, versplintert of simpelweg kapot gaat, is Madera hét alternatief. Nog een bijzondere eigenschap van de Madera toestellen: hun aparte vorm. De gebogen staanders dagen kinderen uit tot het gebruiken van hun fantasie. Die kronkel kan van alles zijn: een worm, slang of chocoladespriet.

De Madera-lijn bestaat uit modulaire, unieke en gecertificeerde speeltoestellen en maakt ‘natuurlijk spelen’ onderhoud-beheersbaar!

Natuurlijk spelen zonder hout? Bekijk de mogelijkheden

Madera Kabelbaan
Madera Klimrek

De Naturo-lijn

Onder de Naturo-lijn vallen alle producten die geplaatst kunnen worden op een natuurlijk speelplein. Hierbij behoren speeltuin speeltoestellen van gecertificeerd Robinia hout, insectenhotels, klimbomen en zwerfkeien. Alle toestellen en speelelementen kunnen samen ingezet worden of worden gecombineerd met onze andere lijnen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk obstakelparcours met een klimboom, de Madera stappalen en het Madera klimnet. De keuze is reuze! Een duurzame speeltuin creëer je met de natuurlijke speeltoestellen van IJslander.

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Kelly-Wijnbergen

Contactgegevens

    Albert-Wagener
    Stel je vraag