Sport- of speeltoestel op maat

Geen woonwijk, park of speeltuin is hetzelfde.

Elke plek komt met zijn eigen set aan specifieke eigenschappen en uitdagingen.

sportveld-opmaat

passend
op iedere
locatie

Geen woonwijk, park of speeltuin is hetzelfde. Elke plek komt met zijn eigen set aan specifieke eigenschappen en uitdagingen. Eén voorbeeld is de demografische samenstelling van de wijk en de daarmee verbondenen behoeftes van de bevolking. Of de beperkte ruimte in de straat. Hier komt maatwerk goed van pas.

Al sinds 1996 maakt IJslander alle sport- en speeltoestellen met de hand. Elke staander, koppeling, kabel, glijgoot, schroef, moer, lager en alle andere onderdelen worden stuk voor stuk persoonlijk gecombineerd tot een Citybox, beweegtoestel of schommel. Dat kost tijd en mankracht, maar levert ijzersterke, vandalismebestendige en onderhoudsvriendelijke sport- en speeltoestellen op maat voor in de buitenruimte. We hebben diverse soorten speeltoestellen in ons assortiment, zoals een houten speeltoestel of speeltoestel rvs. Onze Robinia speeltoestellen zijn duurzaam en ze gaan lang mee.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

Onze expertise, jouw voordeel

Door de vakkennis die we in huis hebben, kunnen we (bijna) al onze sport- en speeltoestellen compleet op maat maken. Van avontuurlijke glijbaan tot ovalen sportkooi, wij maken uw speeltoestel op maat. Onze houtsoorten zijn duurzaam, zo zorgen we voor een mooi houten speeltoestel die lang mee gaat. Onze Robinia speeltoestel is daar een goed voorbeeld van. Zoek je een sport- of speeltoestel met nét een andere vorm, kleur of formaat? Aarzel niet ons te vragen.

IJslander zet haar expertise ook graag in om samenwerkingsverbanden aan te gaan. Wij draaien namelijk onze hand niet om voor creatieve, out-of-the-box projecten die op ons pad komen. Zo’n project was de interactieve schommelinstallatie van Stichting TIS Wannaplay. Een speeltoestel op maat bestaand uit meerdere schommels met elk zijn eigen instrument en een verlicht zitje. Op deze manier maken de gebruikers zwierend samen muziek.

Speelhotel Amiens

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Albert-Wagener
    Stel je vraag