Train je brein met de nieuwe speltafels van IJslander | IJslander
Terug naar overzicht

Train je brein met de nieuwe speltafels van IJslander

Naast het trainen van je lichaam is het belangrijk om je brein niet te vergeten. Met denksporten houd je je hersenen in vorm en kun je ze zelfs verbeteren. Geef je brein verschillende soorten intellectuele voeding en stimuleer zo steeds een ander gebied van je hersenen. IJslander heeft verschillende nieuwe speltafels die je zelf kunt samenstellen. Ga je voor schaken of dammen? Voor 1, 2, 3 of 4 of geen zitje? En wel of geen rugleuning? De speltafels van onderhoudsvriendelijk, vandalismebestendig en duurzaam geproduceerd RVS zijn configureerbaar, inclusief en eenvoudig te plaatsen.

 

Inclusief en makkelijk te plaatsen

Door te kiezen voor een tafel met een open zijde kunnen ook rolstoelgebruikers eenvoudig deelnemen aan het spel. Kies je bijvoorbeeld voor 3 zitjes, dan is er een plek open voor een rolstoel. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor 2 of geen zitjes. Er is ruimte voor iedereen.

De zitjes zijn gemaakt van zwart kunststof (HDPE) en kunnen met of zonder rugleuning geleverd worden. De nieuwe configureerbare speltafel van IJslander kan overal eenvoudig geplaatst worden. De speltafels kunnen op maaiveld worden gemonteerd. Ook zijn de tafels leverbaar op een prefab fundatieplaat van 2 x 2m die gelijk als fundatie dient.
Voor het blad zijn er verschillende opties; dammen, schaken of een leeg blad. Kies je eigen sport!

Wat maakt de configureerbare speltafel uniek?

  • Gemaakt van onderhoudsvriendelijk, vandalismebestendig en duurzaam geproduceerd RVS
  • Inclusief
  • Configureerbaar; kies je eigen spel, aantal zitjes
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geschikt voor kleine ruimtes
  • Ook geschikt als picknicktafel

Kijk hier voor meer informatie en wil je de verschillende producten bekijken, kijk dan hier!

   

Kelly-Wijnbergen

Wij helpen je graag verder

Stel je vraag T. (0525) 633 420
Stel je vraag