Veilig spelen: inspectie- en onderhoudsservice PlayCare
Terug naar overzicht

Veilig spelen: inspectie- en onderhoudsservice PlayCare

Het creëren van een veilige en stimulerende speelomgeving is erg belangrijk. Daarom bieden we naast onze producten ook een service aan: PlayCare. Bij PlayCare draait alles om het waarborgen van veiligheid en het verlengen van de levensduur van speel- en sporttoestellen.

 

PlayCare inspecties

Als eigenaar of beheerder ben je wettelijk verplicht om jaarlijks een hoofdinspectie uit te voeren op jouw speel- en sportplaats. Met PlayCare weet je dat dat altijd goed zit. Onze inspecties worden uitgevoerd door experts en geregistreerd met behulp van de geavanceerde Data Control Transponder Technology. Dit gebeurt via het online beheersysteem ABS Web en ABS App. Zo worden inspectiegegevens veilig opgeslagen en kun je te allen tijde toegang krijgen tot belangrijke informatie.

 

De PlayCare inspectieovereenkomst omvat:

  • Inspecties en registratie
  • Registratie van logboeken en rapporten via het ABS websysteem
  • Een onderhoudsvoorstel na inspectie om mogelijke problemen aan te pakken
  • De mogelijkheid tot een totale scan van de buitenruimte, inclusief accessoires zoals straatmeubilair en fietsparkeren
  • Een erkend inspectiesysteem volgens de normen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
  • Inspecties volgens de geldende normen, waaronder de Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen en Europese EN normen
  • Onderhoud en Reparatie

 

Rapport

Na elke inspectie ontvang je een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor eventuele reparaties en benodigde onderdelen. PlayCare biedt je flexibiliteit in hoe je deze reparaties wilt aanpakken. Je kunt ervoor kiezen om de onderdelen te bestellen en zelf een monteur te regelen of je kunt gebruik maken van de IJslander onderdelen service. Met onze uitgebreide voorraad en samenwerking met partners, kunnen we snel en effectief reparaties uitvoeren, zodat de speel- en sporttoestellen snel weer veilig te gebruiken zijn.

 

Ondersteuning voor basisscholen

Sinds 1 januari 2015 zijn basisscholen zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de inspectie van hun speelruimtes. Hier komt PlayCare goed van pas. Wij begrijpen dat scholen zich willen richten op onderwijs en daarom bieden wij de complete inspectie- en onderhoudsservice aan. Met PlayCare kunnen scholen ervoor zorgen dat hun buitenruimtes veilig en aantrekkelijk blijven voor leerlingen.

 

Playcare

PlayCare, de professionele beheer-, onderhouds- en inspectieservice van IJslander, zorg je ervoor dat speel- en sportplaatsen veilig blijven en de levensduur van toestellen wordt verlengd. Met een team van experts en een uitgebreide voorraad onderdelen, bieden wij gemoedsrust aan eigenaren en beheerders. Speel zorgeloos met de service van PlayCare en geef kinderen en ouderen de ruimte om te groeien, te spelen en te ontdekken. Veiligheid staat voorop, altijd en overal! Meer weten over PlayCare en tarieven? Klik dan hier.

Albert-Wagener

Wij helpen je graag verder

Stel je vraag T. (0525) 633 420
Stel je vraag