40357073 - construction drawings and set of building tools on vintage pine

INSTALLATIE, INSPECTIE ÉN ONDERHOUD ONDER ÉÉN DAK

IJslander heeft een eigen team van specialisten voor de installatie van onze duurzame, veilige en onderhoudsvriendelijke speel- en sporttoestellen. En net als onze ontwerpers en productiemedewerkers, gaan ook onze monteurs voor de hoogste kwaliteit. Ze installeren elk toestel tot in de puntjes en zorgen zo voor veilige en kwalitatief hoogwaardige sport- of speelplekken in de buurt. Daarnaast biedt IJslander PlayCare: een service om de veiligheid van uw speelplek te borgen!

PlayCare: borg de veiligheid van uw speelplek!

Het door professionals laten onderhouden en inspecteren van uw speel- en sportplaatsen is van toegevoegde waarde, mocht er onverhoopt iets gebeuren. PlayCare is een service van IJslander voor professioneel beheer, onderhoud en inspectie van speel- en sportplaatsen. Met onze PlayCare service blijft de speelplek veilig en verlengt u de levensduur van uw speel- en sporttoestellen.

Klik hier voor meer informatie over PlayCare: flyer-playcare-def

Madera Wipwap

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gecertificeerde inspecteurs

Diverse IJslander medewerkers zijn SVS* en SVS** gecertificeerd. Dit bekent dat een examen hebben behaald bij de Stichting Veilig Spelen (SVS). Deze stichting heeft als doel de inspecteurs en de veiligheid van speeltoestellen in de openbare ruimte te verhogen en te toetsen.

IJslander werkt samen met Speelplan, een organisatie voor de inspecties van speel- en sportplekken. Speelplan is expert op het gebied van onder meer veiligheidsinspecties van speelruimte. Hun inspecteurs zijn allemaal SVS** gecertificeerd en volgen regelmatig trainingen om hun kennis op peil te houden.

Speelplan voert de inspecties uit met de handige online tool ABSweb van Data Control Transponder Technology (DCTT), waarmee inspecties en onderhoudswerkzaamheden makkelijk en secuur kunnen worden bijgehouden en reparaties snel uitgevoerd.