Draaitoestel kopen? | IJslander Draaitoestel kopen? | IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

  Een speeltuin of schoolplein is pas echt compleet met de draaitoestellen van IJslander. Kinderen houden ervan om lekker snel rondjes te draaien en hierbij hun evenwicht goed te bewaren. Om de fantasie van kinderen te prikkelen, maken we gebruik van abstracte vormen in onze draaitoestellen.

  Click & Play systeem draaitoestel

  Een deel van ons assortiment draaitoestellen is voorzien van een Click & Play systeem. Het systeem bestaat uit een geavanceerd kliksysteem met building blocks, zodat je meerdere toestellen kunt plaatsen. De building blocks houden rekening met verschillende speelfuncties, zodat je ondergronden niet hoeft aan te passen als je een ander draaitoestel wilt plaatsen. Hierdoor bespaar je wisselkosten en kun je de speeltoestellen eenvoudig laten meegroeien met de speelplek. Overweeg je om Click en Play draaitoestellen te kopen? Kijk eens naar de Click en Play spinners in ons assortiment. Kinderen kunnen door middel van een draaiplateau lekker rondjes draaien. Zowel alleen als met twee of drie kinderen. 

  Draaitoestel speeltuin

  Kinderen genieten van rondjes draaien in de speeltuin met vriendjes en vriendinnetjes. Het zorgt voor een ontmoetingsplek en stimuleert samen spelen. Een voorbeeld van een speeltoestel in de speeltuin waarbij je niet alleen kunt draaien, maar ook kunt klimmen, glijden en duikelen is het Madera combitoestel XL. Het natuurlijke speeltoestel bestaat uit drie klimpateau’s, een RVS glijbaan, twee oploop netten, een junglebrug en een duikelrek. Als je een speeltoestel zoekt met alle speelwaarden is het Madera Combitoestel XL een echte aanrader.

  Draaischijf kopen?

  Een speeltoestel waar kinderen geen genoeg van krijgen, is de Hollandse schijf. Deze draaischijf is wel twee meter breed, waardoor je met meerdere kinderen tegelijk kunt draaien. Wat deze schijf zo bijzonder maakt, is dat deze schuin staat en kinderen schuine rondjes draaien.

  Draaitoestel van IJslander

  IJslander heeft ruime ervaring op het gebied van speeltoestellen. Wij bieden zowel buiten- als binnenspeeltoestellen aan. Hierbij staat veiligheid en kwaliteit voorop. Doordat wij de speeltoestellen zelf ontwerpen en produceren, kunnen wij voldoen aan iedere situatie. Daarnaast zijn onze toestellen onderhoudsvriendelijk en 100% duurzaam.

  Stel je vraag