RVS Glijbanen voor buiten en binnen

Een professionele glijbaan is én blijft een bijzondere attractie!

Al sinds 1996 ontwerpt en produceert IJslander bijzondere op maat gemaakte RVS glijbanen: voor jong & oud, voor buiten én binnen, voor fun maar desgewenst ook heel functioneel. Als opvallende attractie of om snel te evacueren bijvoorbeeld! Net als de sport- en speeltoestellen van IJslander zijn onze professionele glijbanen gemaakt van duurzaam, onderhoudsvriendelijk en 100% herbruikbaar RVS. Vraag naar de mogelijkheden van een RVS glijbaan

RVS glijbaan specials

Glijbanen beperken zich al lang niet meer tot speeltoestel voor de allerkleinsten tussen ander straatmeubilair. We ontwerpen en produceren ook opvallende op maat gemaakte RVS taludglijbanen (enkel én dubbel, of superbreed) en bijzondere tunnelglijbanen. Als extra attractie op het schoolplein of in een winkelcentrum, als vluchtweg in plaats van een brandgang, of als bijzonder object in … een restaurant!

Extra beleving

Op het vliegveld van Nice plaatste IJslander voor de Franse chef kok Thierry Marx een tunnelglijbaan bij zijn restaurant. Na het eten kunnen zijn gasten in plaats van de trap te nemen, via de RVS glijbaan naar beneden glijden. Thierry Marx geeft zijn gasten zo een extra, onvergetelijke beleving.

Professionele glijbanen buiten en binnen

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeewolde plaatste zelfs twee tunnelglijbanen: een in- en outdoor RVS glijbaan. Kinderen – en ouders – beleven nu nog meer plezier aan het restaurant en kunne binnen en buiten glijden. En, om in de eetwereld te blijven, wist je dat je ook langs de fabrieksbanden met verse siroopwafels in Gouda kunt glijden?

RVS glijbaan op maat

Glijbanen voor buiten

Maatwerk glijbaan

Waarom een professionele RVS glijbaan? 

RVS is bij uitstek geschikt voor glijbanen. Het scheurt, splintert, verkleurt en breekt niet. We lassen onze glijbanen uit één stuk, zodat er ook geen lasnaden ontstaan, waarachter je zou kunnen blijven haken. RVS is bovendien vrijwel onderhoudsvrij en onaantrekkelijk voor vandalisme. Glijbaan ontwerpen? IJslander staat voor u klaar.

Maatwerk glijbanen RVS

Bij IJslander werken louter vakmensen met liefde en passie voor hun vak. Zij maken onze professionele RVS glijbanen compleet op maat, zowel qua vorm als formaat. En, net als al onze andere toestellen, met de hand! Deze passie en liefde voor het vak garanderen het best mogelijk eindresultaat.

Professionele glijbanen binnen en buiten

Wij maken professionele glijbanen voor binnen en buiten. Bekijk diverse voorbeelden op onze website of laat u door een van onze specialisten informeren over een professionele glijbaan voor binnen of buiten op maat!

Nieuwsgierig? 

Als u een professionele glijbaan zoekt, komen we graag in gesprek. Samen zoeken we de best mogelijke oplossing voor uw situatie en kijken we wat de mogelijkheden zijn om een glijbaan te ontwerpen.


Ik wil alles weten over RVS glijbanenVoornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.