⭐ Maatwerk glijbanen RVS voor binnen en buiten | IJslander ⭐ Maatwerk glijbanen RVS voor binnen en buiten | IJslander

Glijbaan op maat laten maken?

Je bent op zoek naar dé glijbaan voor jouw situatie? IJslander staat voor je klaar!

Bij IJslander werken louter vakmensen met liefde en passie voor hun vak.

een
unieke
attractie

Glijbanen zijn en blijven leuk – voor zowel kinderen als volwassenen. En ze kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden: als fun element in een buiten of indoor speeltuin, op kantoor (wat is nou leuker dan naar beneden glijden in plaats van de trap te nemen?!), als unieke attractie in bijvoorbeeld een museum of in de horeca, of als evacuatie glijbaan. Maar elk gebouw, elke speeltuin of omgeving is anders en een RVS glijbaan moet uiteraard ook veilig zijn.

IJslander maakt al bijna 25 jaar hoogwaardige RVS sport- en speeltoestellen. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd op het op maat maken van RVS glijbanen en glijgoten.

RVS is bij uitstek geschikt voor glijbanen: het scheurt, splintert, verkleurt en breekt niet. Door de glijbanen uit één stuk te lassen, ontstaan er geen lasnaden waar vuil in kan komen of kinderen achter kunnen blijven haken.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne RVS glijbaan

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

RVS Glijbanen voor buiten en binnen

Je bent op zoek naar dé glijbaan voor jouw situatie? IJslander staat voor je klaar! Bij IJslander werken louter vakmensen met liefde en passie voor hun vak. Zij maken onze professionele RVS glijbanen compleet op maat, zowel qua vorm als formaat. En, net als al onze andere toestellen, met de hand! Deze passie en liefde voor het vak garanderen het best mogelijk eindresultaat. Samen zoeken we de best mogelijke oplossing voor jouw situatie en kijken we wat de mogelijkheden zijn om een glijbaan te ontwerpen. Wij maken RVS glijbanen voor binnen en buiten.

Professionele glijbanen zijn meer dan een speeltoestel

Professionele glijbanen beperken zich al lang niet meer tot speeltoestel voor de allerkleinsten tussen ander straatmeubilair. We ontwerpen en produceren ook opvallende op maat gemaakte RVS taludglijbanen (enkel én dubbel, of superbreed) en bijzondere tunnelglijbanen. Als extra attractie op het schoolplein of in een winkelcentrum, als vluchtweg in plaats van een brandgang, of als bijzonder object in … een restaurant!

 

Bekijk de referenties

Glijbaan op maat

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

    Professionele RVS glijbaan?

    RVS is bij uitstek geschikt voor glijbanen. Het scheurt, splintert, verkleurt en breekt niet. We lassen onze glijbanen uit één stuk, zodat er ook geen lasnaden ontstaan, waarachter je zou kunnen blijven haken. RVS is bovendien vrijwel onderhoudsvrij en onaantrekkelijk voor vandalisme. RVS Glijbaan ontwerpen? IJslander staat voor je klaar.

    Maatwerk rvs glijbaan

    Bij IJslander werken louter vakmensen met liefde en passie voor hun vak. Zij maken onze professionele RVS glijbanen compleet op maat, zowel qua vorm als formaat. En, net als al onze andere toestellen, met de hand! Deze passie en liefde voor het vak garanderen het best mogelijk eindresultaat.

    Stel je vraag