Glijbaan op maat laten maken?

Zoek je de perfecte glijbaan voor jouw situatie? IJslander staat voor je klaar!

Met meer dan 25 jaar ervaring in het designen en creëren van glijbanen op maat, maken wij van jouw idee een tastbare droom.

Glijbaan binnen restaurant

een
unieke
attractie

Glijbanen zijn en blijven leuk – zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ze kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden: als fun element in een buiten of indoor speeltuin, op kantoor (wat is nou leuker dan naar beneden glijden in plaats van de trap te nemen?!), als unieke attractie in bijvoorbeeld een museum of in de horeca, of als evacuatieglijbaan. Maar alle gebouwen, speeltuinen of omgevingen zijn anders en een rvs glijbaan moet uiteraard ook veilig zijn.

IJslander maakt al meer dan 25 jaar hoogwaardige sport- en speeltoestellen van circulaire materialen. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in het op maat maken van glijbanen en glijgoten.

Rvs (roest vast staal) is bij uitstek geschikt voor binnen en buiten glijbanen: het scheurt, splintert, verkleurt én breekt niet. Door de glijbanen uit één stuk te lassen, voorkomen wij lasnaden waar vuil in kan komen of kinderen achter kunnen blijven haken. Neem een kijkje tussen onze projecten om te zien wat voor roest vrij stalen glijbanen wij al gerealiseerd hebben. Wij hebben diverse rvs glijbanen te koop. Bij elke situatie past er wel een glijbaan van IJslander. Zo hebben we prachtige glijbanen met bocht voor ultiem glijbaan-plezier. Liever een spiraal glijbaan? Laat het ons weten en wij maken jouw droom werkelijkheid.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne RVS glijbaan

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

RVS Glijbanen voor buiten en binnen

Je bent op zoek naar dé glijbaan voor jouw situatie? IJslander staat voor je klaar! Bij IJslander werken louter vakmensen met liefde en passie voor hun vak. Wij maken onze professionele rvs glijbanen compleet op maat, zowel qua vorm als formaat. En, net als al onze andere toestellen, met de hand! Deze passie en liefde voor het vak garanderen het best mogelijke eindresultaat. Samen zoeken we de best mogelijke oplossing voor jouw situatie en kijken we wat de mogelijkheden zijn om een stalen glijbaan te ontwerpen. Wij maken binnen glijbanen (indoor glijbanen) en buiten glijbanen van circulaire materialen. Kijk gauw naar ons aanbod. Wij hebben diverse rvs glijbanen te koop, zoals een glijbaan met bocht.

Professionele glijbanen zijn meer dan een speeltoestel

Professionele glijbanen beperken zich al lang niet meer tot glijbanen voor kinderen tussen ander straatmeubilair. We ontwerpen en produceren ook opvallende op maat gemaakte taludglijbanen (enkel én dubbel, of superbreed) en bijzondere tunnelglijbanen. Als extra attractie op het schoolplein of in een winkelcentrum, als vluchtweg in plaats van een brandgang, of als bijzonder object in … een restaurant!

 

Bekijk de referenties

Glijbaan op maat

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Professionele rvs glijbaan?

  Rvs is bij uitstek geschikt voor glijbanen. Het scheurt, splintert, verkleurt en breekt niet. We lassen onze glijbanen uit één stuk, zodat er ook geen lasnaden ontstaan, waarachter je zou kunnen blijven haken. Rvs is bovendien vrijwel onderhoudsvrij, vandalismebestendig en circulair. Rvs glijbaan ontwerpen? IJslander staat voor je klaar. Wij bedenken, ontwerpen, produceren en installeren jouw roest vrij stalen glijbaan voor kinderen of een van onze andere uitvoeringen.

  Maatwerk rvs glijbaan

  Bij IJslander werken louter vakmensen met liefde en passie voor hun vak. Zij maken onze professionele rvs glijbanen compleet op maat, zowel qua vorm als formaat. En, net als al onze andere toestellen, met de hand! Deze passie en liefde voor het vak garanderen het best mogelijke eindresultaat.

  Glijbaan op maat
  Stel je vraag