Speelhuisje buiten? | Bekijk ons aanbod Speelhuisje buiten? | Bekijk ons aanbod

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

  Een speelhuisje buiten op het plein van de kinderopvang, op het schoolplein of in een speeltuin stimuleert bewegen en samenspel. IJslander verkoopt diverse huisjes voor buiten voor verschillende leeftijdscategorieën. Denk aan klassieke huisjes, houten huisjes en abstracte huisjes.

  Speelhuisje buiten

  Het klassieke kinderspeelhuisje is het perfecte huisje voor buiten. Het huisje heeft een open karakter waardoor je als ouder je kindje altijd in de gaten kunt houden. In het speelhuisje kunnen kinderen op een bankje en aan tafel gaan zitten. Naast het klassieke huisje verkopen wij ook het Madera kinderspeelhuisje. Dit huisje heeft unieke, gebogen staanders waardoor de fantasie van de kinderen extra wordt geprikkeld. Ook dit huisje heeft een open karakter waardoor ouders hun kinderen altijd kunnen zien.

  Speciaal voor tieners: JOP speelhuisje

  Voor tieners die te oud zijn voor een speeltoestel, maar nog wel behoefte hebben om samen te komen op speciale plek hebben we JOP speelhuisjes. Daar kunnen ze dan gezellig kletsen onder de zeskantige, verplaatsbare overkapping. De JOP is verkrijgbaar in elke standaard RAL-kleur.

  Speelhuisje met glijbaan

  Op zoek naar een speelhuisje met glijbaan? Ons kaboutervilla is voorzien van een glijbaan. Daarnaast verkopen wij ook een kabouterhuisje en een kabouterdorp. Deze kabouter speelhuisjes zijn een hele beleving voor kleine kinderen. Ze kunnen erop lopen, klimmen en ervan af glijden. De kabouter huisjes van hout zien er erg speels uit.

  Avontuurlijke speeltoestellen

  Zoek je iets anders dan een doorsnee speelhuisje? Kies dan bijvoorbeeld voor het abstracte Linekt speelhuisje. Abstracte vormen dagen kinderen uit hun eigen spel te ontwikkelen. Het Linekt huisje bestaat uit felgekleurde buizen die weer op verschillende plekken opduiken als duikelrek, klimrek of als zitelement. Op grappige wijze verbinden felgekleurde lijnen op de grond de Linekt-toestellen met elkaar wat kinderen stimuleert om samen te spelen. De lijnen dagen de kinderen uit om deze te volgen en op avontuur te gaan. Hierdoor ontstaat interactie. Met deze avontuurlijke speeltoestellen worden schoolpleinen en speelplaatsen één groot speelparadijs.

  Speelhuisje van IJslander

  Al sinds 1996 is IJslander actief op het gebied van speeltoestellen. Wij bieden zowel binnen als buiten speeltoestellen aan. Wij begrijpen dat veiligheid en kwaliteit bij je voorop staan. Daarom zijn al onze toestellen van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn onze producten duurzaam en 100% herbruikbaar.

  Buiten speelhuisje kopen?

  Bij ons kun je terecht voor diverse speelhuisjes. IJslander helpt je graag bij het vinden van het juiste huisje voor buiten. Wil je meer informatie over onze speeltoestellen? Neem dan contact met ons op.

  Stel je vraag