Buiten speeltoestellen | [100+ kinderspeeltoestellen]

 

Buiten speeltoestellen

Op zoek naar buiten speeltoestellen voor kinderen? IJslander helpt u graag bij uw zoektocht naar de juiste speeltoestellen! Bekijk hieronder ons aanbod aan speeltoestellen van RVS, metaal of hout.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Buiten speeltoestellen voor kinderen

  Wij zijn uw leverancier op het gebied van buiten speeltoestellen. In ons uitgebreide en diverse aanbod vindt u buiten speeltoestellen voor zowel jonge als oudere kinderen. Onze producten laten kinderen op spelenderwijze zichzelf en de wereld om hen heen ontdekken.

  Buitenspelen voor iedereen

  Buitenspelen is gezond voor jong en oud. Daarom zijn onze speeltoestellen geschikt voor jonge kinderen, maar hebben wij ook diverse producten voor de oudere kinderen en jongeren. Van 0 tot 15 jaar, IJslander biedt een passend speeltoestel.

  Denk aan onze Bambino-lijn en de Bugs-lijn (die is grotendeels speciaal voor de allerkleinsten). Voor oudere kinderen bieden wij toestellen met wat meer uitdaging, zodat ook zij zich blijven ontwikkelen en plezier beleven aan het buitenspelen.

  Eindeloos speelplezier

  De buiten speeltoestellen van IJslander laten kinderen bewegen en de wereld om zich heen ontdekken. Dit doen kinderen door onder andere te balanceren, draaien, glijden en te klimmen. De fantasie van kinderen in combinatie met onze producten zorgt voor eindeloos speelplezier voor jong en oud.

  De kinderspeeltoestellen buiten van IJslander

  Kinderspeeltoestellen voor buiten koop je bij IJslander. Al sinds 1996 is IJslander actief op het gebied van buiten speeltoestellen. Wij begrijpen dat veiligheid en kwaliteit bij u voorop staan. Daarom zijn al onze toestellen van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn onze producten duurzaam en 100% herbruikbaar

  Bij ons kunt u terecht voor diverse kinderspeeltoestellen buiten. Zo vindt u bij ons losse speeltoestellen voor buiten zoals een wipwap, schommel of korfbalpaal, maar ook voor een compleet speeltoestel bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een toestel met een trap, glijbaan en diverse andere elementen, zoals een rekstok.

  Houten, metalen of RVS buiten speeltoestellen kopen?

  Op zoek naar een kinderspeeltoestel voor buiten? Of bent u op zoek naar speeltoestellen voor een kinderdagverblijf? IJslander helpt u graag bij het vinden van de juiste speeltoestel (van metaal, RVS of hout) voor kinderen en is uw leverancier als het om speeltoestellen gaat. In ons diverse aanbod vindt u namelijk altijd een speeltoestel voor buiten dat aansluit bij uw wensen.

  Wilt u meer informatie over de kinderspeeltoestellen buiten, de mogelijkheden of prijzen? Neem dan contact met ons op. Als u op zoek bent naar een buiten speeltoestel, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Albert-Wagener
  Stel je vraag