Watespelen kopen? | Bekijk ons aanbod Watespelen kopen? | Bekijk ons aanbod

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

  Een waterspeeltoestel bij het schoolplein, de speeltuin of op de camping. Laat kinderen gezellig samen spelen en genieten van waterpret. IJslander verkoopt verschillende waterspeeltoestellen om voor elke leeftijdscategorie een aanbod te creëren. Heb je al gedacht aan het watertoestel Victoria? Kinderen kunnen lekker met water of zand spelen middels vijf waterbakken. Daarnaast is het watertoestel voorzien van een handpomp waarmee kinderen zelf water rond kunnen pompen.

  Waterspeeltoestellen

  Kinderen hebben urenlang speelplezier met het watertoestel Plons. Ze kunnen zelf op de knoppen en de consoles drukken. Het waterspeeltoestel is een interactief speeltoestel dat bestaat uit drukknoppen, water en lichtelementen die je digitaal aanstuurt. Wanneer je een waterspeeltoestel zoekt waarbij kinderen kunnen kliederen met water en klimmen via een klimladder, dan is dit watertoestel de perfecte keuze. Doordat het water direct weg loopt, blijft de waterkwaliteit gewaarborgd en kunnen kinderen veilig spelen.

  Speeltoestel met glijbaan

  Om kinderen een gevarieerd aanbod te bieden, hebben wij een water- en speeltoestel ontwikkeld. Het speeltoestel met glijbaan zorgt ervoor dat kinderen lekker kunnen glijden van de glijbaan. Daarnaast kunnen ze klimmen, spetteren, water pompen en spelen met zand en water. Het watertoestel is voorzien van een kruiptunnel, blauwe waterschotjes en een duurzaam RVS oploopnet.  

  Waterpomp speeltuin

  Ben je op zoek naar een waterpomp speeltuin? Wij hebben verschillende waterpompen in ons assortiment. Zo hebben we een waterpomp voor aansluiting op het waternet. Met deze waterpomp kunnen kinderen zelf water pompen in een bak of emmer. Een bijkomend voordeel is dat wij een waterpomp op maat en elke creatie voor jou kunnen produceren. Ook hebben we een waterpomp tot 7m diep. Deze waterpomp is uiterst geschikt als een bronfilter niet mogelijk of wenselijk is.

  Watertoestel van IJslander

  Wij bieden al sinds 1996 watertoestellen aan. Doordat we de watertoestellen zelf ontwikkelen, bieden we hoge kwaliteit en zijn onze watertoestellen onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn onze speeltoestellen duurzaam en 100% herbruikbaar.

  Watertoestel kopen?

  Bij IJslander kun je terecht voor verschillende watertoestellen. IJslander denkt graag met je mee en helpt je bij het kiezen van het juiste watertoestel. Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Stel je vraag