Waterspelen nodig? | Bekijk watertoestellen voor speeltuinen

Waterspelen nodig?

In de zomermaanden is het niet alleen leuk om buiten te spelen, maar ook om met water te experimenteren.

In ons assortiment zitten meerdere verschillende watertoestellen waardoor kinderen op verschillende manieren met water kunnen spelen.

Waterspeeltoestel Plons van IJslander.

spetteren,
spelen en
plonzen

Kinderen worden enorm aangetrokken door water. Niet alle kinderen hebben een zwemdiploma, geen middelen om naar een indoor of outdoor zwembad te kunnen of geen tuin om een zwembadje in op te zetten. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen heerlijk met water kunnen spetteren, spelen en plonzen, ontwikkelde IJslander waterspeeltoestellen.

Het grote voordeel van deze watertoestellen: kinderen kunnen veilig met water spelen, niet alleen omdat de kinderen geen zwemdiploma nodig hebben om met deze speeltoestellen te spelen, maar ook omdat het water direct weg loopt waardoor de kwaliteit van het water gewaarborgd blijft.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

De Plons

Zelfs een klassieke waterbak hoeft niet saai te zijn: kinderen bedenken hun eigen spel en zo wordt uit een waterbak in eens in wilde rivier, een druk scheepskanaal of de basis voor de meest fantastische dammetjes!

Kinderen kunnen niet alleen tijdens warm zomers weer met deze toestellen spelen! De Plons heeft als enige watertoestel in Nederland klimnetten, waardoor het toestel ook uitdagend is als er geen water uitkomt. Kleine kinderen kunnen lekker en veilig kliederen met de waterbakken met bijvoorbeeld zand (en regen). Heerlijk!

Waterspeeltoestel Plons van IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Stel je vraag