Bekijk hier 75+ klimtoestellen & klimrekken en meer

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Klimrekken

  Avontuurlijk spelen, klimmen en klauteren doe je met de klimtoestellen van IJslander. Of je nu op zoek bent naar een houten speeltoestel met glijbaan, een parcours, een klimrek of een combinatie van klimtoestellen. Kijk snel verder naar ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen door alle mogelijkheden.

  Klimrek schoolplein

  Op zoek naar een klimrek voor buiten? Kijk eens naar het Madera klimrek. Bij dit klimrek kunnen kinderen met elkaar tegelijk klimmen en duikelen. Mede door de houtkleur heeft het Madera klimrek een natuurlijke uitstraling. Dat maakt de klimrekken van IJslander perfect geschikt voor schoolpleinen en speelpleinen. 

  Klimrek peuter

  Klimrek peuter nodig? Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij de Bambino collectie vormgegeven. Wij verkopen zowel klimstoestellen als een combinatietoestellen. De Bambino Bow is bijvoorbeeld een klimtoestel met klimrek voor peuters met diverse hoogtes en voorzien van klimtouwen en mazen in verschillende afmetingen. Een combinatietoestel uit ons assortiment is de Bambino Columbus. Het schip heeft verschillende klimplateaus waar peuters met elkaar kunnen spelen. Ook biedt het een klimpaneel, wiebelbrugje en een glijbaan. 

  Klimparcours voor alle leeftijden

  Voor de avontuurlijke mensen onder ons biedt IJslander verschillende klimparcoursen om je helemaal uit te leven. We verkopen kleine parcoursen, maar ook grote avonturen parcoursen zoals de Mont Blanc of de Everest. Voor de kleine kinderen zijn er verschillende kabouterdorpen waarbij kinderen kunnen klimmen en klauteren. Het kabouterdorp bestaat uit houten speelhuisjes met een loopbruggetje, een klimnet en trappen. 

  Klimwand

  Wil je klimmen tegen een klimwand? Voor de echte klimmers hebben we het klimparcour Olympus dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Je kunt klimmen via een klimwand, klimmen in de touwen of hangen aan de monkeybar. Wie kan er het snelst de het obstacle cours afleggen? Met het obstacle cours verbeter je het uithoudingsvermogen en motoriek. Daarnaast is het erg leuk om samen het parcours af te leggen.

  Klimmen met IJslander

  Wij bieden zowel buiten- als binnentoestellen aan. Onze speeltoestellen zijn van hoge kwaliteit en bovendien onderhoudsvriendelijk. Door onze ruime ervaring kunnen wij inspelen op elke situatie.

  Speeltuin klimmen

  Willen kinderen graag in de speeltuin klimmen? Door het ruime aanbod klimtoestellen is er altijd een klimtoestel dat past bij de wensen van de kinderen.

  Klimtoestel buiten kopen?

  Bij ons kun je terecht voor verschillende buitenspeeltoestellen voor iedere leeftijdscategorie. Wil je een advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

  Kelly-Wijnbergen
  Stel je vraag