Glijden | IJslander

Glijden

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Glijbanen blijven leuk voor jong en oud. IJslander biedt een ruim assortiment aan glijbanen. Je kunt glijbanen inzetten als speelelement voor buiten of voor een indoor speeltuin. Kies je voor de aanbouwglijbaan, taludglijbaan of toch een combitoestel?

  Glijbanen buiten

  IJslander verkoopt verschillende glijbanen voor op het schoolplein, de speeltuin of als attractie bij een horecagelegenheden. Zoek je juist een glijbaan voor kleine kinderen? Kijk eens naar een Madera glijbaan. Door de geringe hoogte van deze glijbaan kunnen de wat oudere kinderen zelfstandig via het trapje naar boven klimmen en naar beneden glijden.
  De kleine kinderen kunnen met behulp van ouders, van deze glijbaan roetsjen.  

  RVS glijbaan

  Onze glijbanen zijn gemaakt van duurzaam RVS materiaal wat zorgt voor extra speelplezier. Door het gebruik van RVS scheurt, verkleurt en breekt de glijbaan niet. We lassen de glijbaan aan één stuk, zodat kinderen niet achter de glijbaan kunnen haken. Ook kan er geen vuil ophopen in de naden. Kijk snel verder naar ons assortiment RVS glijbanen

  Taludglijbaan

  Voor de avontuurlijke kinderen onder ons bieden we de talud glijbaan aan. Met deze glijbaan kun je extra snel naar beneden glijden. De talud glijbaan verkopen wij met bochten, een bak, een enkele taludglijbaan of een dubbele taludglijbaan. Kinderen kunnen tegelijk naar beneden glijden en een wedstrijdje houden wie het snelst beneden is. Of je nu op zoek bent naar een losse glijbaan met bocht of een dubbele, bij IJslander ben je aan het juiste adres.

  Glijbaan met trap

  Zoek je een glijbaan met trap? De meeste glijbanen die IJslander produceert zijn met trap. Kinderen kunnen eerst lekker naar boven klimmen om vervolgens naar beneden te roetsjen. Daarnaast verkopen we combitoestellen. Onze Madera Combitoestel is voorzien van een glijbaan met trap en twee klimplateaus. De speelwaarden die het combitoestel biedt zijn ontmoeten, klimmen, glijden en evenwicht. 

  Glijbaan op maat kopen

  Door jarenlange ervaring kan IJslander elke glijbaan op maat produceren, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen. Welke glijbaan kies jij? 

  Glijbaan buiten kopen?

  Spiraal losse glijbaan met bocht of een andere wens? Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten en maten glijbanen. We helpen je graag bij de juiste buitenglijbaan voor jouw situatie. Wil je meer informatie over onze glijbanen? Neem vrijblijvend contact op.

  Albert-Wagener
  Stel je vraag