Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

Een van de eerste speeltoestellen die IJslander maakte, was een RVS glijbaan. Nu, ruim twintig jaar later, zijn we vele glijbanen verder en kunnen we ons met recht expert op dit gebied noemen. Inmiddels vinden steeds vaker mensen hun weg naar ons voor tunnelglijbanen als extra attractie bij bijvoorbeeld een restaurant of op het schoolplein, als vluchtweg in plaats van een brandgang of voor taludglijbanen. En enkele of dubbele? Het maakt ons niets uit, want we maken alles. Zoals de speciale glijbanen voor een pannenkoekenrestaurant of een siroopwafelfabriek.

Snel en complete offerte dankzij checklist

Het bepalen van een prijs voor een glijbaan hangt van veel onderdelen af. Daarom hebben wij checklist opgesteld, waardoor jij snel en duidelijk een offerte ontvangt. Onderdelen die nog niet bekend zijn, kunnen later of door ons ingevuld worden. Maatvoering is in eerste instantie het belangrijkste. Download de checklist en stuur deze naar export@ijslander.nl. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een complete en duidelijke offerte.

Onvergetelijke beleving

Om zijn klanten meer te bieden dan alleen lekker eten, plaatste de Franse chef kok Thierry Marx een tunnelglijbaan bij zijn restaurant ‘La Plage’ op het compleet gerenoveerde vliegveld van Nice. De tunnelglijbaan met frisse blauwe ringen, past naadloos in het concept van het restaurant.

Het restaurant is namelijk ingericht als een strand en gasten dineren op strandstoelen die in het zand staan, aan een tafeltje op een steiger of onder een palmboom. Na het eten kunnen in plaats van de trap te nemen, via de tunnelglijbaan naar beneden glijden. Maar waarom nu per se een glijbaan? Chef Thierry Marx: ‘Ik wilde een extra, onvergetelijk beleving voor mijn gasten creëren’.

Onze Franse agent Pro Urba leverde de order, IJslander tekende voor het ontwerp, ontwikkeling, productie én installatie van de tunnelglijbaan op het vliegveld van Nice.

Ook nét even wat extra’s bieden in een winkelcentrum, op een speelplaats of schoolplein? Neem dan contact met ons op om een speciale glijbaan te laten ontwerpen! We denken graag met u mee. Klik hier voor contact. 

Stel je vraag