GGZ EINDHOVEN | IJslander

GGZ Eindhoven

Na het zien van een tv uitzending met IJslander als visionair ontwikkelaar en producent van onder meer beweegtoestellen, nodigde GGZ Eindhoven (GGzE) ons uit. Als vierde leverancier mochten we meedenken over de inrichting van een beweegplek voor jongeren en senioren. Ons idee beviel goed, want de instelling koos unaniem voor IJslander.

Jong(eren) en oud bewegen samen in Eindhoven

GGzE ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen bij het zo goed mogelijk terugkeren in de maatschappij. Regelmatig bewegen helpt daarbij. Om dit structureel te kunnen integreren in behandelprogramma’s wilde GGzE een beweegplek waar iedereen – kinderen, jongeren, volwassenen en senioren – kunnen bewegen.

Effectief

Op basis van de GGzE-criteria en de beschikbare oppervlakte, ontwierp IJslander in overleg met een fysiotherapeut een beweegtuin me elf beweegtoestellen en een sportkooi. De oefeningen op de Fit4Life beweegtoestellen voor jongeren en senioren vullen elkaar dusdanig aan dat zij effectief kunnen trainen en precies die bewegingen maken die hen fit en vitaal houden. Kinderen en jongeren kunnen lekker sporten in de geluidsarme, transparante en onderhoudsvriendelijke Citybox aan de rand van de beweegtuin.

Categorie

Sport & Fitness

Locatie

Eindhoven

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Stel je vraag