Beweegtoestellen voor jongeren en senioren

Jong(eren) en oud bewegen samen in Eindhoven

Na het zien van een tv uitzending met IJslander als visionair ontwikkelaar en producent van onder meer beweegtoestellen, nodigde GGZ Eindhoven (GGzE) ons uit. Als vierde leverancier mochten we meedenken over de inrichting van een beweegplek voor jongeren en senioren. Ons idee beviel goed, want de instelling koos unaniem voor IJslander.

GGzE ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen bij het zo goed mogelijk terugkeren in de maatschappij. Regelmatig bewegen helpt daarbij. Om dit structureel te kunnen integreren in behandelprogramma’s wilde GGzE een beweegplek waar iedereen – kinderen, jongeren, volwassenen en senioren – kunnen bewegen.

Effectief

Op basis van de GGzE-criteria en de beschikbare oppervlakte, ontwierp IJslander in overleg met een fysiotherapeut een beweegtuin me elf beweegtoestellen en een sportkooi. De oefeningen op de Fit4Life beweegtoestellen voor jongeren en senioren vullen elkaar dusdanig aan dat zij effectief kunnen trainen en precies die bewegingen maken die hen fit en vitaal houden. Kinderen en jongeren kunnen lekker sporten in de geluidsarme, transparante en onderhoudsvriendelijke Citybox aan de rand van de beweegtuin.

IJslander sportkooi op maat gemaakt

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Beweegtuin met Fit4Life beweegtoestellen en een Citybox bij GGZ in Eindhoven

Beweegtuin concepten

IJslander heeft diverse uitgewerkte concepten voor het inrichten van een beweegtuin met beweegtoestellen voor senioren. Maar we maken beweegtuinen ook compleet op maat. En om van die beweegtuin een succes te maken, biedt IJslander ook een compleet beweegprogramma en professionele begeleiding. Uit onderzoek blijkt namelijk dat senioren het liefst samen en onder begeleiding sporten. Zo weten ze dat ze de juiste oefeningen doen en doen ze ook nog sociale contacten op. Wel zo gezellig! Meer weten? Neem contact met ons op.

1374-OV-1

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.