Sporten én spelen aan het water | IJslander

Sporten én spelen aan het water

Jongeren en volwassenen trainen op beweegtoestellen of spelen een potjes basketbal terwijl kinderen schommelen, duikelen of klauteren. En dat allemaal op één plek op een unieke locatie aan het water in hartje Groningen. 

Eenheid
De sport- en speelplek is samen met de ontwerpafdeling van de gemeente Groningen bedacht en uitgewerkt. Opdracht hierbij: richt een sport- en speelplek in en creëer eenheid. Resultaat: alle IJslander toestellen – BarForz S, basketbalpaal, duikelrek en vogelnestschommel – hebben dezelfde RAL-kleur als de lijnen op de ondergrond. Diezelfde lijnen verbinden weer alle toestellen met elkaar. Project & Adviesbureau Donkergroen tekende voor de rubberen ondervloer met daarin de lijnen, een hinkelbaan en hardloopparcours.

Niet alleen voor stadjers

Terwijl jongeren en volwassen met behulp van de BarForz beweegtoestellen voor Calisthenics- en Bootcampbeoefenaars hun lichaam trainen, kunnen kinderen ongestoord spelen op het veld ernaast. Handig voor de ‘stadjers’, maar ook voor de passanten die hun boot aanleggen aan deze unieke locatie aan de Oosterkade. De loopplank over en sporten maar!

Categorie

Spelen

Locatie

Groningen

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag