IJslander BarForz S veld beweegtoestellen voor Calisthenics en Bootcamp

Sporten en spelen aan het water

Jongeren en volwassenen trainen op beweegtoestellen of spelen een potjes basketbal terwijl kinderen schommelen, duikelen of klauteren. En dat allemaal op één plek op een unieke locatie aan het water in hartje Groningen. 

Eenheid
De sport- en speelplek is samen met de ontwerpafdeling van de gemeente Groningen bedacht en uitgewerkt. Opdracht hierbij: richt een sport- en speelplek in en creëer eenheid. Resultaat: alle IJslander toestellen – BarForz S, basketbalpaal, duikelrek en vogelnestschommel – hebben dezelfde RAL-kleur als de lijnen op de ondergrond. Diezelfde lijnen verbinden weer alle toestellen met elkaar. Project & Adviesbureau Donkergroen tekende voor de rubberen ondervloer met daarin de lijnen, een hinkelbaan en hardloopparcours.

Niet alleen voor stadjers

Terwijl jongeren en volwassen met behulp van de BarForz beweegtoestellen voor Calisthenics- en Bootcampbeoefenaars hun lichaam trainen, kunnen kinderen ongestoord spelen op het veld ernaast. Handig voor de ‘stadjers’, maar ook voor de passanten die hun boot aanleggen aan deze unieke locatie aan de Oosterkade. De loopplank over en sporten maar!

 

Calishtenics en bootcamp beweegtoestellen

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uniek sport- en speelveld aan het water in Groningen

BarForz Demoveld

Op zoek naar beweegtoestellen voor sportieve jongeren in de wijk, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Plaats dan een BarForz demoveld om buitensporters kennis te laten maken met onze beweegtoestellen voor Calisthenics- en Bootcampbeoefenaars. IJslander is dermate overtuigd van de toegevoegde waarde van deze  beweegtoestellen, dat wij voor een bepaalde periode een BarForz S demoveld willen plaatsen. Geen aanschaf van het toestel? Dan halen we het gewoon weer op. Bevalt het toestel wel? Dan blijft het staan. Meer weten? Neem contact met ons op!

IJslander BarForz S demoveld

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.