Waanzinnige glijbaan in school in Zottegem | IJslander

Waanzinnige glijbaan in school in Zottegem

Het Koninklijk Atheneum in het Belgische Zottegem bouwde al maanden aan een nieuwe plek, wegens uitbreiding. Dit nieuwbouw is inmiddels in gebruik. En hoe: de leerlingen kunnen zich tussendoor vermaken met de gloednieuwe glijbaan die wij hebben gerealiseerd! Niet alleen de leerlingen, maar ook de docenten zijn erg enthousiast, en de glijbaan wordt volop gebruikt.

Voor het design hebben wij rekening gehouden met de wensen van de school én de wensen van de leerlingen. De felle, rode kleur past moeiteloos in het interieur, en het scherpe spiraal zet direct de toon; niet alleen als eyecatcher, maar ook als fun-element voor de leerlingen. Bijzonder aan deze glijbaan zijn de transparante vakken, waar je compleet doorheen kunt kijken.

Deze glijbaan is volledig gebouwd met circulaire materialen, met rvs in de hoofdrol: het roest niet, gaat jarenlang mee én is volledig hergebruikbaar. De glijbaan zorgt niet alleen voor veel plezier, maar is ook functioneel. Het is de snelste manier om beneden te komen bij ongevallen.

Het Koninklijk Atheneum in Zottegem is een school van het gemeenschapsonderwijs met een kleuter-, basis- en middelbare afdeling. Door middel van interactieve ruimtes, leren leerlingen hier hun eigen leerproces in handen te nemen en zelfstandig te werken. De leerkracht treedt op als coach.

Met trots hebben wij bijgedragen aan deze nieuwe, inspirerende omgeving!

Categorie

Spelen

Locatie

België

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag