Citybox voor het Flemingsberg Park | IJslander

Citybox voor het Flemingsberg Park

Een volledig op maat gemaakte sportkooi in een kronkelvorm en met groene bollen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in het gerenoveerde Flemingsberg Park met circus thema in het centrum van Flemingsberg, tussen het universiteitsgebied en de woonwijk Grantorp. Onze Zweedse agent CADO leverde de Citybox.

Het Park
Het Flemingsberg Park is in samenspraak met de burgers en in samenwerking met de kunstenaars Linda Bäckström en Black Light Design ontworpen. Het is een openbare ontmoetingsplek in het centrum geworden, waar het parkgevoel centraal staat. Het park is verdeeld in verschillende delen om een balans tussen spelen en rust te creëren. De Citybox is onderdeel van het populaire actieve gedeelte van het park. In de sportkooi kunnen meerdere sporten gespeeld worden, waaronder voetbal en basketbal.

De Citybox is een transparant ontwerp dat mooi op gaat in de omgeving. Door het gebruik van RVS is deze kooi duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vandalismebestendig en zal jarenlang mooi blijven!

Categorie

Specials

Locatie

Zweden

Kelly-Wijnbergen
Stel je vraag