IJslander ontwikkelt mega speelparadijs!

 

Het eerste mega speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden is geopend! Het ‘speelhotel’ staat voor de deur van de Franse supermarkt Carrefour in Amiens, Frankrijk. Kinderen kunnen lekker spelen, terwijl hun ouders winkelen. Het speelhotel is gemaakt van 100% herbruikbare materialen en ontwikkeld in samenwerking met Pro Urba Frankrijk.

 

Het ontwerp van het speelparadijs is gebaseerd op stapelbare (lego)blokken. Een idee dat IJslander heeft omgezet naar transparante, stapelbare ‘containers’ vol met klim-, kruip-, sluip-, hang-, slinger-, glij- en ontspanningsmogelijkheden. Alle blokken bevatten verschillende speelwaarden. Zo kunnen kinderen in het ene blok chillen, terwijl ze in een ander blok lekker actief kunnen klimmen of zelfs interactief gamen. Ook zijn er aan deze uitvoering van het speelhotel lachspiegels toegevoegd waar kinderen zich mee kunnen vermaken.

Avontuurlijk

Het speelhotel zit boordevol speelaanleidingen en bestaat uit verschillende verdiepingen. Die zijn naar leeftijd opgebouwd. Zo kunnen de kleintjes spelen op de begane grond, terwijl oudere kinderen op de bovenliggende verdiepingen kunnen spelen. En hoe hoger de verdieping, hoe avontuurlijker de speelaanleidingen…

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Modulair

Nog een voordeel van het stapelbare speelhotel: het speelparadijs kan ook op kleinere oppervlakten worden geplaatst. Verder is het speelhotel modulair opgebouwd, waardoor de modules makkelijk en snel (binnen een dag) te verplaatsen zijn naar een andere locatie. Zo kan het speelhotel dus flexibel worden ingezet!

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veilig & Transparant

De blokken zijn afgezet met stevig verankerde netten, houten latwerk en rvs panelen om de veiligheid van de spelende kinderen te waarborgen.

Door het transparante ontwerp van het speelhotel kunnen ouders en verzorgers de kinderen in de gaten houden.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Speelhotel in Amiens, Frankrijk