IJslander ontwikkelt mega speelparadijs | IJslander

IJslander ontwikkelt mega speelparadijs!

Het eerste mega speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden is geopend! Het ‘speelhotel’ staat voor de deur van de Franse supermarkt Frey in Amiens, Frankrijk. Kinderen kunnen lekker spelen, terwijl hun ouders winkelen. Het speelhotel is gemaakt van 100% herbruikbare materialen en ontwikkeld in samenwerking met Pro Urba Frankrijk.

Het ontwerp van het speelparadijs is gebaseerd op stapelbare (lego)blokken. Een idee dat IJslander heeft omgezet naar transparante, stapelbare ‘containers’ vol met klim-, kruip-, sluip-, hang-, slinger-, glij- en ontspanningsmogelijkheden. Alle blokken bevatten verschillende speelwaarden. Zo kunnen kinderen in het ene blok chillen, terwijl ze in een ander blok lekker actief kunnen klimmen of zelfs interactief gamen. Ook zijn er aan deze uitvoering van het speelhotel lachspiegels toegevoegd waar kinderen zich mee kunnen vermaken.

Avontuurlijk

Het speelhotel zit boordevol speelaanleidingen en bestaat uit verschillende verdiepingen. Die zijn naar leeftijd opgebouwd. Zo kunnen de kleintjes spelen op de begane grond, terwijl oudere kinderen op de bovenliggende verdiepingen kunnen spelen. En hoe hoger de verdieping, hoe avontuurlijker de speelaanleidingen…

Modulair

Nog een voordeel van het stapelbare speelhotel: het speelparadijs kan ook op kleinere oppervlakten worden geplaatst. Verder is het speelhotel modulair opgebouwd, waardoor de modules makkelijk en snel (binnen een dag) te verplaatsen zijn naar een andere locatie. Zo kan het speelhotel dus flexibel worden ingezet!

Veilig & Transparant

De blokken zijn afgezet met stevig verankerde netten, houten latwerk en rvs panelen om de veiligheid van de spelende kinderen te waarborgen.
Door het transparante ontwerp van het speelhotel kunnen ouders en verzorgers de kinderen in de gaten houden.

Het speelhotel is uitermate geschikt voor plaatsing op campings, vakantieparken, recreatieparken, dagrecreatie- en attractieparken. Maar het speelhotel kan ook prima worden geplaatst op pleinen in het centrum van steden en dorpen of in speeltuinen. Het speelhotel kan volledig op maat worden gemaakt.

Alle blokken bevatten verschillende speelwaarden. Zo kunnen kinderen in het ene blok chillen, terwijl ze in een ander blok lekker actief kunnen klimmen of zelfs interactief gamen.

De inventaris (speeltoestellen/speelaanleidingen) én het uiterlijk (kleuren, hout, rvs of ander materiaal) van het speelhotel kunnen compleet op maat worden gemaakt. De ‘blokken’ zijn standaard leverbaar in twee afmetingen (L x B x H): 6m x 2,40m x 2,4,0m of 3m x 2,40 x 2,40m. Het aantal verdiepingen gaat in overleg.

Categorie

Spelen

Locatie

Frankrijk

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Albert-Wagener
    Stel je vraag