Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Panna voetbalkooi

  Bent u op zoek naar een panna voetbalkooi voor uw locatie? Bijvoorbeeld voor op het schoolplein? IJslander maakt transparante pannakooien voor iedere locatie. Zichtlijnen blijven open geluidsabsorberende kabels behoren ook tot de mogelijkheden van een panna voetbalkooi. Creëer een ontmoetingsplek in de wijk en nodig buurtbewoners uit om een potje 1-tegen-1 te voetballen of te ‘poorten’ met meerdere spelers. De voetbalkooien van IJslander zijn leverbaar in elke standaard RAL-kleur. Pannakooien worden ook wel pannaveld of voetbalkooien genoemd.

  Pannaveld voor de balvirtuoos

  Het pannaveld is niet meer weg te denken in de buurt of bij scholen. Panna sport is een variant van voetbal waarbij techniek belangrijk is. De bedoeling is om elkaar door de benen te spelen en om vervolgens te scoren. De een haalt allerlei trucjes uit met de bal in de pannakooi, terwijl de ander juist direct op het doel afgaat. Een panna voetbalkooi is genieten voor elke liefhebber van de voetbalsport. Kies voor een voetbalkooi op het schoolplein of de speelplek bij jou in de buurt.

  Het spel in de panna voetbalkooi

  Het spel in een panna voetbalkooi is heel dynamisch door de korte tijdsduur (max. 3 minuten). Het pannaspel komt oorspronkelijk uit Suriname en is in Nederland ontzettend populair geworden. Techniek en skills zijn bij panna sport de basis, de echte balvirtuoos wordt hier geboren. Bij een potje pannavoetbal in de voetbalkooi draait het altijd nog om winst en verlies, maar ten opzichte van veldvoetbal is de sport veel technischer. Het doen van trucjes dan ook erg gewaardeerd in de panna voetbalkooi.

  Standaard of maatwerk pannakooi

  Een pannakooi is tegenwoordig op veel locaties van scholen en organisaties te vinden. IJslander realiseert voor elke toepassing pannakooien. Wij hebben standaard panna-of voetbalkooien die u hierboven kunt vinden. Uiteraard realiseren wij u ook maatwerk pannavelden. We kijken dan samen met u naar de huidige situatie en locatie en aan de hand daarvan gaan wij aan de slag om een panna voetbalkooi op maat te ontwerpen en te realiseren.

  Over IJslander

  Al meer dan 20 jaar bouwt IJslander aan de toekomst. We leren kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Volwassenen laten we daarbij zien dat spelen nog steeds leuk is. En ouderen dagen we uit om fit en vitaal te blijven. Hoe we dit doen? Door duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport-en speeltoestellen te ontwerpen en te realiseren. Ook onze pannakooien zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en 100% herbruikbaar.

  Pannakooi of voetbalkooi kopen

  Standaard pannakooi kopen of zoek je maatwerk voor je voetbalkooi?  Bijvoorbeeld een voetbalkooi op het schoolplein? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een pannavekd of voetbalkooi voor uw locatie. Voor maatwerk kunt u ook contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Laat jong en oud genieten in de buurt van de meeste gespeelde panna sport ter wereld en daag ze uit voor een potje panna in uw eigen pannakooi! De pannekooien zijn perfect geschikt als voetbalkooi voor op het schoolplein.

  Stel je vraag