Pannakooi

Bent u op zoek naar een pannakooi voor uw locatie? IJslander maakt transparante pannakooien voor iedere locatie. Zichtlijnen blijven open geluidsabsorberende kabels behoren ook tot de mogelijkheden van een panna voetbalkooi. Creëer een ontmoetingsplek in de wijk en nodig buurtbewoners uit om een potje 1-tegen-1 te voetballen of te ‘poorten’ met meerdere spelers. De pannakooien van IJslander zijn leverbaar in elke standaard RAL-kleur.

Voor de balvirtuoos

De pannakooi is niet meer weg te denken in de buurt of bij scholen. Panna sport is een variant van voetbal waarbij techniek belangrijk is. De bedoeling is om elkaar door de benen te spelen en om vervolgens te scoren. De een haalt allerlei trucjes uit met de bal in de pannakooi, terwijl de ander juist direct op het doel afgaat. Een panna voetbalkooi is genieten voor elke liefhebber van de voetbalsport. Het spel is heel dynamisch door de korte tijdsduur (max. 3 minuten). Het pannaspel komt oorspronkelijk uit Suriname en is in Nederland ontzettend populair geworden. Techniek en skills zijn bij panna sport de basis, de echte balvirtuoos wordt hier geboren.

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Standaard of maatwerk pannakooi voor uw locatie

Een pannakooi is tegenwoordig op veel locaties van scholen en organisaties te vinden. IJslander realiseert voor elke toepassing pannakooien. Wij hebben standaard panna-of voetbalkooien die u hierboven kunt vinden. Uiteraard realiseren wij u ook maatwerk pannakooien. We kijken dan samen met u naar de huidige situatie en locatie en aan de hand daarvan gaan wij aan de slag om een panna voetbalkooi op maat te ontwerpen en te realiseren.

Over IJslander

Al meer dan 20 jaar bouwt IJslander aan de toekomst. We leren kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Volwassenen laten we daarbij zien dat spelen nog steeds leuk is. En ouderen dagen we uit om fit en vitaal te blijven. Hoe we dit doen? Door duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport-en speeltoestellen te ontwerpen en te realiseren. Ook onze pannakooien zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en 100% herbruikbaar.

Pannakooi kopen

Pannakooi kopen? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een pannakooi voor uw locatie. Voor maatwerk kunt u ook contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Laat jong en oud genieten in de buurt van de meeste gespeelde panna sport ter wereld en daag ze uit voor een potje panna in uw eigen pannakooi!