Multifunctioneel sportveld aanleggen | IJslander Multifunctioneel sportveld aanleggen | IJslander

Sportveld aanleggen

Om jongeren in de wijk de gelegenheid te geven om zonder overlast voor de buurt samen te sporten, heeft IJslander de Citybox en Backstop ontworpen.

een
balletje
trappen

Door de verstedelijking van Nederland, zijn er in de openbare ruimte steeds minder trapvelden voor jongeren in hun omliggende omgeving. De populaire trapvelden verdwijnen en het spelen op straat is ook niet zonder risico’s. Daarnaast zijn er een aantal nadelen van een open veld bijvoorbeeld kunnen ballen in de aangrenzende tuinen terecht komen of de plek wordt een hangplek en veroorzaakt overlast voor de buurt. Een multifunctioneel sportveld aanleggen is de oplossing.

Om jongeren in de wijk de gelegenheid te geven om zonder overlast voor de buurt samen te sporten, heeft IJslander de Citybox en Backstop ontworpen. Ideaal voor het aanleggen van een multifunctioneel sportveld.

Een gecertificeerde RVS sportkooi en ballenvanger met een hippe, design uitstaling. Zo hebben jongeren in de woonwijk een eigen plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard kan iedereen hier een balletje trappen. Laat je informeren over de mogelijkheden van het aanleggen van een multifunctioneel sportveld.

IJslander Bootcamp

Multifunctioneel sportveld geheel naar wens

Je kunt het multifunctionele sportveld geheel naar wens van de buurt inrichten. Kies uit de verschillende doelen of baskets. Je kunt ook de vorm en afmetingen van de sportkooi of de ballenvanger zelf bepalen. Wil je ook een volleybalnet op de locatie? Geen probleem. Ook voor de toeschouwers is gezorgd: plaats er gewoon een Chillbench of Jongerenbank bij.

Voordelen van de IJslander Citybox en Backstop:

  • duurzaam door het gebruik van hergebruikt rvs;
  • transparante constructie door het gebruik van kabels, waardoor de zichtlijnen open blijven;
  • geluidsarm door de speciale kabels die het geluid absorberen
  • geen oppervlakte voor graffiti, snijden of krassen en daardoor vandalismebestendig
  • de kabels zijn dermate veerkrachtig dat ze niet breken
Een multifunctioneel sportveld aanleggen bij jou in de buurt?

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

    Stel je vraag