Buiten sporttoestellen en fitnesstoestellen voor jong en oud

Sport & Fitness

Outdoor sport- en fitnesstoestellen.

Buiten sporttoestellen voor jong en oud. Samen bewegen.

Lekker buiten fitnessen zonder de drempel en de kosten van een sportschool, gewoon in je eigen wijk of in het park!

1387 Fit Fiets

Jong en oud samen bewegen

IJslander laat je bewegen

Sport & fitness

Sporten en fitnessen in de buitenlucht zit IJslander in de genen, al sinds het eerste toestel twintig jaar terug uit de werkplaats rolde. De IJslander sporttoestellen komen tegemoet aan de laatste bewegingstrends. Een aspect dat bijdraagt aan de populariteit van buiten fitness is de sociale factor. Mensen genieten ervan om in groepen te trainen, vrienden uit te nodigen of deel te nemen aan bootcamp- of groepstrainingssessies in de buitenlucht. Dit bevordert sociale interactie, motivatie en draagt bij aan een positieve en stimulerende trainingservaring.

Street workout

De  Citybox van IJslander is een waardevolle toevoeging aan buiten fitness voor jongeren. Het biedt hen een eigen plek om actief bezig te zijn, verschillende sporten te beoefenen en te socializen. Met de Citybox van IJslander kunnen jongeren verschillende sporten beoefenen zoals: voetballen, basketballen of volleyballen. Het is een geweldige oplossing om jongeren te stimuleren om buiten te bewegen. Een ander belangrijk aspect van de Citybox is dat het ontworpen is met aandacht voor veiligheid en omgevingsoverlast. Door een afgebakende ruimte te bieden, worden jongeren aangemoedigd om binnen de grenzen van de Citybox te blijven en geen overlast te veroorzaken voor de buurt. Zo kan er op een verantwoorde manier buiten fitness worden uitgeoefend.

Fitnesstoestellen buiten

Outdoor sporttoestellen (fitnesstoestellen buiten) geschikt voor jongeren, volwassenen en senioren. Enkele fitnesstoestellen voor buiten van Fit4Life zijn de Brugloper, Body Shaper, Body Lift en de Wankelweg.

Een van de voordelen van buiten fitnesstoestellen is dat ze over het algemeen onderhoudsarm zijn. Deze toestellen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de verschillende weersomstandigheden en vereisen minimale inspanning voor het behoud ervan. Ze kunnen lang meegaan zonder veel onderhoud, waardoor mensen optimaal kunnen genieten van hun trainingen in de buitenlucht.

Calisthenics en bootcamp

Populair onder jongeren vanaf een jaar of zestien, door de open cultuur eromheen. Iedereen kan met sport en fitness aan zijn of haar eigen lichaam werken. Samen in beweging komen en overgewicht bestrijden! IJsland heeft een divers aanbod Calisthenics apparatuur voor buiten om verschillende bootcamp oefeningen of calisthenics workouts uit te voeren. Denk hierbij aan een calisthenics bar, calisthenics rek of een calisthenics parcours. Wie behaalt de snelste tijd op het parcours?

Sporttoestellen buiten voor ouderen

Onder professionele begeleiding sporten en fitnessen senioren op outdoor fitness toestellen van IJslander. Een compleet beweegprogramma helpt senioren om fit te blijven. Bekijk onze professionele buiten fitness apparatuur en sporttoestellen voor ouderen geschikt voor buiten. Hieronder zie je een greep uit ons aanbod qua outdoor fitnesstoestellen en buiten sporttoestellen.

Vrouw-op-fifty-plus-stepper-park

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag