Sport en fitness | Sportoestellen buiten | IJslander Sport en fitness | Sportoestellen buiten | IJslander

Sport & Fitness

Outdoor sport- en fitnesstoestellen.

Buiten sporttoestellen voor jong en oud. Samen bewegen.

Lekker buiten fitnessen zonder de drempel en de kosten van een sportschool, gewoon in je eigen wijk of in het park!

1387 Fit Fiets

Jong en oud samen bewegen

IJslander laat je bewegen

Sport & fitness

Sporten en fitnessen in de buitenlucht zit IJslander in de genen, al sinds het eerste toestel twintig jaar terug uit de werkplaats rolde. De IJslander sporttoestellen komen tegemoet aan de laatste bewegingstrends. De buiten fitnesstoestellen voor buiten zijn ontwikkeld in samenwerking met bewegingsexperts en bieden uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde sporters. Lekker buiten fitnessen zonder de drempel en de kosten van een sportschool, gewoon in je eigen wijk of in het park!

Straatsport

De Citybox van IJslander geeft jongeren een eigen plek om veilig actief bezig te zijn. Voetballen, basketballen of volleyballen. Of gewoon bijpraten over alles wat ze bezighoudt. Zonder zich te vervelen of overlast te veroorzaken in de buurt.

Outdoor fitness

Outdoor sport en fitness toestellen geschikt voor jongeren, volwassenen en senioren. Enkele fitnesstoestellen voor buiten van Fit4Life zijn de Brugloper, Body Shaper, Body Lift en de Wankelweg.

Calisthenics en bootcamp

Populair onder jongeren vanaf een jaar of zestien, door de open cultuur eromheen. Iedereen kan met sport en fitness aan zijn of haar eigen lichaam werken. Samen in beweging komen en overgewicht bestrijden!

Sporttoestellen buiten voor ouderen

Onder professionele begeleiding sporten en fitnessen senioren op outdoor fitness toestellen van IJslander. Een compleet beweegprogramma helpt senioren om fit te blijven. Bekijk onze fitness apparatuur en sporttoestellen voor ouderen geschikt voor buiten. Hieronder zie je een greep uit ons aanbod qua outdoor fitnesstoestellen.

1373-Fifty+-Stepper

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

    Stel je vraag