Buiten sporttoestellen en fitnesstoestellen voor jong en oud

Sport & Fitness

Outdoor sport- en fitnesstoestellen.

Buiten sporttoestellen voor jong en oud. Samen bewegen.

Lekker buiten fitnessen zonder de drempel en de kosten van een sportschool, gewoon in je eigen wijk of in het park!

1387 Fit Fiets

Jong en oud samen bewegen

IJslander laat je bewegen

Sport & fitness

Sporten en fitnessen in de buitenlucht zit IJslander in de genen, al sinds het eerste toestel twintig jaar terug uit de werkplaats rolde. De IJslander sporttoestellen komen tegemoet aan de laatste bewegingstrends. De sporttoestellen en fitnesstoestellen voor buiten zijn ontwikkeld in samenwerking met bewegingsexperts en bieden uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde sporters. Lekker buiten fitnessen zonder de drempel en de kosten van een sportschool, gewoon in je eigen wijk of in het park!

Street workout

De Citybox van IJslander geeft jongeren een eigen plek om veilig actief bezig te zijn. Voetballen, basketballen of volleyballen. Of gewoon bijpraten over alles wat ze bezighoudt. Zonder zich te vervelen of overlast te veroorzaken in de buurt.

Fitnesstoestellen buiten

Outdoor sporttoestellen (fitnesstoestellen buiten) geschikt voor jongeren, volwassenen en senioren. Enkele fitnesstoestellen voor buiten van Fit4Life zijn de Brugloper, Body Shaper, Body Lift en de Wankelweg.

Calisthenics en bootcamp

Populair onder jongeren vanaf een jaar of zestien, door de open cultuur eromheen. Iedereen kan met sport en fitness aan zijn of haar eigen lichaam werken. Samen in beweging komen en overgewicht bestrijden! IJsland heeft een divers aanbod Calistehnics apparatuur om verschillende bootcamp oefeningen of calisthenics workouts uit te voeren. Denk hierbij aan een calisthenics bar, calisthenics rek of een calisthenics parcours. Wie behaalt de snelste tijd op het parcours?

Sporttoestellen buiten voor ouderen

Onder professionele begeleiding sporten en fitnessen senioren op outdoor fitness toestellen van IJslander. Een compleet beweegprogramma helpt senioren om fit te blijven. Bekijk onze professionele fitness apparatuur en sporttoestellen voor ouderen geschikt voor buiten. Hieronder zie je een greep uit ons aanbod qua outdoor fitnesstoestellen en buiten sporttoestellen.

Vrouw-op-fifty-plus-stepper-park

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag