Calisthenics en bootcamp sportlocatie?

Met elkaar sporten, in de openbare ruimte, op eigen kracht en zonder gewichten?

Dan is BarForz de ideale keus.

Bootcamp-en-calisthenics-toestellen

sporten
op eigen
kracht

Met elkaar sporten, in de openbare ruimte, op eigen kracht en zonder gewichten? Dan is BarForz de ideale keus! Deze ‘bodyweight fitness’ is toegankelijk voor iedereen en traint alle spieren en pezen tegelijk in plaats van één spiergroep. Hierdoor vermindert de kans op blessures en wordt niets van het lichaam overgeslagen.

IJslander heeft de BarForz toestellen samen met Calisthenicsbeoefenaars ontworpen. Daarmee voldoen de Calisthenics toestellen aan alle sportieve eisen. De BarForz toestellen zijn ook uitermate geschikt voor Bootcamp en Free Run liefhebbers. En andere sportievelingen die graag trainen met buiten fitnesstoestellen! Calisthenics park kopen? Of losse Calisthenics toestellen kopen? Bekijk snel het groot aanbod Calisthenics van IJslander.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De Calisthenics toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

De juiste bootcamp of calisthenics apparatuur voor jou?

Op zoek naar de juiste bootcamp of calisthenics apparatuur voor jouw buurt of wijk? De calisthenics toestellen zijn los bestellen, bijvoorbeeld de Jumping box of klimwand. Maar je kunt ook kiezen voor een BarForz veld (vaste opstelling). Wij hebben een aantal verschillende opstellingen ontwikkeld. De kleinste is het XS veld, die gemakkelijk uit te breiden is naar een groter veld. Ook een individuele opstelling is mogelijk. BarForz is namelijk een modulair systeem, waardoor de bewegingstoestellen makkelijk kunnen worden gekoppeld en ge(de)monteerd. Op deze manier kun je zelf jouw eigen parcours of calisthenics park samenstellen. De BarForz velden zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Bij elk toestel vind je een instructiebordje, met hierop uitgelegd welke oefeningen op het toestel uitgevoerd kunnen worden en hoe.

Voorbeelden bekijken? Klik hier

IJslander Bootcamp

Bootcamp toestellen op maat

De NEN-gecertificeerde beweegtoestellen zijn gemaakt van kokers en hebben daardoor een stoere, hippe uitstraling, waarmee met name jongeren zich graag identificeren. Ook is het mogelijk om de Calisthenics apparatuur een andere kleur te geven; wij kunnen de toestellen in een RAL-kleur naar keuze laten poedercoaten. Wist je dat we ook crossfit rekken voor buiten verkopen?

Een BarForz veld bij u in de buurt?

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Stel je vraag