Calisthenics en bootcamp sportlocatie

Met elkaar sporten, in de openbare ruimte, op eigen kracht en zonder gewichten?

Dan is BarForz de ideale keus.

Barforz exercises

×

Exercise

Sporten
op eigen
kracht

Met elkaar sporten, in de openbare ruimte, op eigen kracht en zonder gewichten? Dan is BarForz de ideale keus! Deze ‘bodyweight fitness’ is toegankelijk voor iedereen en traint alle spieren en pezen tegelijk in plaats van één spiergroep. Hierdoor vermindert de kans op blessures en wordt niets van het lichaam overgeslagen. Calisthenics beginner? Ook dan is deze bodyweight fitness een hele goede keuze.

IJslander heeft de BarForz toestellen samen met Calisthenicsbeoefenaars ontworpen. Daarmee voldoen de Calisthenics toestellen aan alle sportieve eisen. De BarForz toestellen zijn ook uitermate geschikt voor Bootcamp en Free Run liefhebbers. En andere sportievelingen die graag buiten trainen!

De voordelen van onze barforz toestelen

Inclusief instructievideo's

Lage onderhoudskosten

Stabiele toestellen

Onverwoestbare toestellen

Levenslang garantie

Een greep uit onze calisthenics toestellen

Bekijk alle producten

BarForz Trainingssamenstelling West IJslander
BarForz Trainingssamenstelling West
BarForz Bars Special
BarForz Bars special
Instructiebord Hout IJslander
Instructiebord Hout
Instructiebord RVS
Instructiebord RVS
BarForz Handstand bar
BarForz Prisma bar
BarForz Multi triple bar
BarForz Combibar IJslander
BarForz Combibar

Past op de kleinste plek

Het kleinste BarForz veld is geschikt voor plaatsing op kleinere oppervlakken en bevat alle essentiële toestellen voor het beoefen van Calisthenics. Door het slimme ontwerp is de ruimte tussen de staanders beperkt, zodat de sportievelingen hun oefeningen achter elkaar kunnen uitvoeren. BarForz XS is geschikt voor beginnende en vergevorderde Calisthenicsbeoefenaars en kan worden gecombineerd met een hardlooproute. Het BarForz XS veld bestaat uit de ‘Monkeybar’, ‘Dipbar’ en ‘Pull Ups’ bewegingstoestellen. Voor elke calisthenics beginner of professional is er genoeg afwisseling.

BarForz XS kan door de afmeting prima in de wijk worden geplaatst. Bijvoorbeeld als vervanging van een hangplek voor jongeren. Door samen te sporten wordt de sociale interactie en het zelfvertrouwen van jongeren gestimuleerd en ontstaat er onderling meer respect.

XS

Functies

Allround work-out

Dit veld is een uitbreiding van het XS veld en geschikt voor kleinere tot middelgrote oppervlakten. Door de extra toestellen kunnen de Calisthenicssporters nog uitgebreider springen, twisten, dansen, schoppen, klimmen en buigen. Het veld is een uitdaging voor fanatieke sporters, maar kan ook prima gebruikt worden door beginners. De uitbreiding tot het BarForz S veld bestaat uit extra ‘Pull-up bars’ en toestellen voor ondersteuning bij de ‘Dragon Flag’, ‘Decline Push Ups’, ‘Human Flag T’ en ‘Human Flag Stairs’. De laatste twee toestellen zijn vooral geschikt voor leuke tricks!

Het BarForz S veld is geschikt voor plaatsing op middelgrote pleinen of in kleinere parken. Laagdrempelige plekken voor jongeren én ouderen die bij het zien van de buitensporters wellicht worden gestimuleerd om weer te gaan bewegen.

S

Functies

Kracht en uithoudingsvermogen

Het BarForz M veld is een uitbreiding van het S veld. De toegevoegde bewegingstoestellen zijn erop gericht om naast Calisthenics- ook Bootcampoefeningen te kunnen doen. Deze intensieve bewegingsvorm is gericht op het verbeteren van de conditie door hardlopen en intervaltrainingen. En dus een perfecte aanvulling op Calisthenics!

De uitbreiding tot BarForz M veld bestaat uit de Bootcamptoestellen ‘Jumping Box’ en ‘Climbing Wall’ en de Calisthenicstoestellen ‘Triple Dip Bar’, ‘High Dip Bar’, ‘Ab trainer’ en extra ‘Push Ups’. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op het BarForz M veld. De bewegingstoestellen worden geplaatst op middelgrote oppervlakten in de openbare ruimte. Plaatsen waar een BarForz M veld opvalt en de aandacht trekt van jong en oud. En hen wellicht overhaalt om weer te gaan sporten!

M

Functies

Een gevarieerd trainingsprogramma

Door toevoeging van extra bewegingstoestellen aan het M veld, ontstaat de BarForz XL. Het meest uitgebreide veld voor Calisthenics- en Bootcampoefeningen. De buitensporters kunnen hier uitvoerig trainen voor een sterk lichaam dat minder vatbaar is voor blessures. Tegelijkertijd verbeteren ze hun conditie door de oefeningen te combineren met cardio oefeningen. Nog een voordeel van het XL parcours: er is ruimte genoeg voor een grotere groep sporters. De uitbreiding tot XL parcours bestaat uit toestellen voor ondersteuning bij de ‘Flair’, ‘Wall Squat’, ‘Low Push Up’ een extra ‘Jumping Box’ en extra ‘Pull Ups’.

Het XL veld leent zich voor grote(r)e parken en sportvelden. Zo kan de BarForz XL bij mooi weer gebruikt worden voor gymlessen van middelbare scholen. Jongeren kunnen hun energie kwijt en door het toevoegen van een competitief element, wedstrijdje hardlopen of klimmen, wordt sporten nog leuker!

XL

Functies

De juiste bootcamp of calisthenics apparatuur voor jou?

Op zoek naar de juiste calisthenics of bootcamp apparatuur voor jouw buurt of wijk? De Calisthenics toestellen zijn los bestellen, bijvoorbeeld de Jumping box of klimwand. Maar je kunt ook kiezen voor een BarForz veld (vaste opstelling). Wij hebben een aantal verschillende opstellingen ontwikkeld. De kleinste is het XS veld, die gemakkelijk uit te breiden is naar een groter veld. Ook een individuele opstelling is mogelijk. BarForz is

namelijk een modulair systeem, waardoor de bewegingstoestellen makkelijk kunnen worden gekoppeld en ge(de)monteerd. Op deze manier kun je zelf jouw eigen parcours of Calisthenics park samenstellen. De BarForz velden zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Bij elk toestel vind je een instructiebordje, met hierop uitgelegd welke oefeningen op het toestel uitgevoerd kunnen worden en hoe.

Voorbeelden bekijken? Klik hier

Bootcamp toestellen op maat

De NEN-gecertificeerde beweegtoestellen zijn gemaakt van kokers en hebben daardoor een stoere, hippe uitstraling, waarmee met name jongeren zich graag identificeren. Ook is het mogelijk om de Calisthenics apparaten een andere kleur te geven; wij kunnen de toestellen in een RAL-kleur naar keuze laten poedercoaten.

Bekijk de beste Calisthenics oplossing

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Stel je vraag