Carisma Schommel

Carisma

Onze Carisma speeltoestellen zien er nét even anders uit en kunnen echt overal worden geplaatst. Daarbij prikkelen de gekromde staanders de fantasie van kinderen. Leuk!

 

Speelse kronkels

Kinderen van 5-12 jaar kunnen zich helemaal uitleven op de verschillende Carisma speeltoestellen. De traditionele rechte staanders zijn vervangen door staanders met kronkels en dagen de kinderen uit om hun eigen spel te ontwikkelen. Die kronkels kunnen van alles zijn…Hierdoor kunnen deze abstracte speeltoestellen overal te plaatsen, want de kinderen bedenken er hun eigen verhaal bij.

De Carisma speeltoestellen zijn modulair waardoor een speelplaats makkelijk en snel uit te breiden is met speeltoestellen uit dezelfde serie. Er zijn veertien verschillende Carisma speeltoestellen waar kinderen op kunnen klimmen, glijden, wiebelen, balanceren, hangen en schommelen.

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Met een kleurtje

Liever een kleurtje op het toestel? Dat kan ook, want alle Carisma speeltoestellen kunnen worden geleverd met een fleurige poedercoating in standaard RAL-kleur.

Transparant

De Carisma speeltoestellen zijn transparant waardoor ouders en verzorgers kunnen zien wat er op de speelplaats gebeurt. Wel zo handig met kleinere kinderen. Bekijk alle Carisma speeltoestellen in ons productoverzicht.