BYO

Klimmen stimuleert het geheugen van kinderen, ze leren problemen beter op te lossen en het is goed voor de mentale en sociale ontwikkeling. Laat ze dan ook volop klimmen op onze BYO speeltoestellen!

 

Klimmen en klauteren

BYO speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar, gebaseerd op onderzoek van International Play Equipment Manufacturers Association uit 2008 van Norquist. Hieruit blijkt dat kinderen door te klimmen en te klauteren hun geheugen stimuleren, leren om problemen beter op te lossen en het is goed voor de mentale en sociale ontwikkeling. Die speelaanleiding is dan ook volop verwerkt in onze BYO speeltoestellen.

Tevens is onze BYO serie uniek door het modulaire systeem. Hierdoor kunnen er extra speelelementen aan het speeltoestel worden toegevoegd, waardoor de speelwaarde van het toestel toeneemt. Zo kunnen er bijvoorbeeld loopbruggen, een dakje of klimnetten worden toegevoegd. Alles is mogelijk met deze tijdloze toestellen.
Bewaren

Bewaren

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

BYO Colour

Geen puf om zelf een kleur uit te zoeken? Dan kun je ook kiezen voor BYO toestellen met het kleurenthema Sweet, Crazy, Happy en Nature. Deze vrolijke kleuren trekken kinderen aan en daagt ze uit tot samenspel. Bekijk de toestellen in het productoverzicht.

Open structuur

De BYO speeltoestellen zijn open waardoor hangjongeren niet worden uitgedaagd en ouders en verzorgers toezicht op de kinderen kunnen houden. Bekijk enkele voorbeelden van BYO speeltoestellen in ons productoverzicht.