Bugs | IJslander Bugs | IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  IJslander spaeeltoestel Ladybird uit de Bugsserie

  Kinderen willen zelf de wereld ontdekken en dat begint bij de natuur en insecten. Onze Bugs speeltoestellen in de vorm van abstracte insecten helpen ze op hun zoektocht.

  Kinderen van 2-12 jaar worden een natuurlijke omgeving gestimuleerd om te experimenteren. Ze willen zelf alles ontdekken en dat begint bij insecten op de grond, op takjes of in het gras. Dat zijn de eerste diertjes waar kinderen mee spelen en de natuur mee ontdekken.

  Om kinderen een veilige, overzichtelijke plek te bieden waar ze de natuur kunnen ontdekken én hun fantasie de vrije loop kunnen laten, is de Bugs serie ontwikkeld. Dit zijn unieke, fleurige kleine en grote(re) speeltoestellen in de vorm van abstracte insecten waarop kinderen kunnen wiebelen, draaien, klimmen en glijden. Door hun abstracte vorm prikkelen de speeltoestellen de fantasie van de kinderen en zorgen ervoor dat ze onbewust kennis vergaren over de insecten en de natuur. Bekijk de animatie van Spider meets Spider: een groot klim- en klautertoestel uit de Bugsserie.

  Tijdloos

  De Bugs speeltoestellen zijn tijdloos en geïnspireerd op ‘Eric of het Klein Insectenboek’ van Godfried Bomans. Hierin stapt een 8-jarig jongetje in zijn droom in het schilderij met insecten boven zijn bed en leert zo het insectenrijk en de natuur kennen. En leert wijze lessen van de insecten. Bekijk alle Bugs speeltoestellen in ons productoverzicht.

  Toegankelijk

  Bugs speeltoestellen bieden alles voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De kleintjes kunnen lekker wiebelen, draaien, wipwappen, glijden of klimmen op het lieveheersbeestje, de waterjuffer, slak, rups, worm of vlinder. De grote(re) kinderen kunnen zich uitleven op de niet-stekende mug of zeven vriendelijke spinnen. Klimmen maar!

  Albert-Wagener
  Stel je vraag