Duurzame samenwerking met Leisurelands

Voorjaar 2017 heeft Leisurelands het eerste, op maat gemaakte, speeltoestel van IJslander in gebruik genomen. Het waterspeeltoestel is geplaatst op Strand Nulde, één van de twintig recreatiegebieden dat wordt geëxploiteerd door Leisurelands. Bij Leisurelands staat duurzaam recreëren hoog in het vaandel en wordt bij alle ontwikkelingen gekeken hoe het recreatiegebied kan worden verduurzaamd.

Een van de manier waarop dit kan, is door de samenwerking met IJslander aan te gaan. IJslander biedt namelijk maatwerk oplossingen voor sport- en speelvraagstukken in de buitenruimte met 100% herbruikbare toestellen. Daarnaast zijn de toestellen gemaakt van duurzaam RVS. Een materiaal zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. IJslander en Leisurelands gaan een partnership aan voor tenminste vijf jaar. 

 

Foto: John Franken, managing director IJslander (l) en Erik Droogh, directeur Leisurelands (r)

Toestel op maat

Het geplaatste toestel is een compleet op maat gemaakt waterspeeltoestel met kruiptunnel, glijbaan, waterpomp en afsluitbare waterbekken. Kids kunnen volop klimmen, glijden, spetteren, water pompen en kliederen met zand en water.

Afsp(k)oelen kan in het meertje direct gelegen aan het toestel.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waterspeeltoestel Strand Nulde, Putten