Een schommel voor iedereen | IJslander

Stel je eigen schommel samen

Een schommel van hout of RVS? Met of zonder unieke anti-wrap lagers? Dreumes zitje of vogelnest of liever allebei? Alles kan! Creëer je eigen schommel.

Iedereen kan
schommelen

Schommelen is een favoriete speelbeweging van kinderen én volwassenen. De beweging is goed voor de ontwikkeling van verschillende vaardigheden zoals evenwicht, ruimtebesef, coördinatie en behendigheid.
Standaard heeft de schommel een anti-twist functie. En daarbij heeft u de keus de schommel uit te voeren met een normale lagers of anti-wrap lagers. Anti-wrap zorgt ervoor dat het zitje nooit opgedraaid kan worden op de bovenbalk en dit is wel zo handig voor de beheerder van de speelplek. Omdat er daarnaast ook keuze is uit de breedte van de schommel, verschillende materialen en verschillende zitjes is er voor iedereen een geschikte schommel samen te stellen.

Legio mogelijkheden van de configureerbare schommel
De nieuwe configureerbare schommel van IJslander is zo gemaakt, dat u hem zelf samen kan stellen en u een ruime keuze te bieden. Het flexibele, modulaire systeem biedt de mogelijkheid om meerdere schommels aan elkaar te maken. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de staanders stevig Robinia hout, gerecycled RVS of gebogen RVS), verschillende zitjes voor verschillende leeftijden, zoals dreumes zitjes, vogelnest, hangstoel of ouder-kind zitje. Ook kan men kiezen tussen standaard lagers of de unieke anti-wrap lagers.
Op deze manier is er voor elke leeftijd, smaak en speelplek een perfecte schommel te maken!

Klik hier voor de flyer

Een greep uit ons assortiment

NIEUW! Configureerbare schommel

Om schommelen voor iedereen leuk en aantrekkelijk te maken, hebben wij een nieuwe configureerbare schommel ontwikkeld. Er kan gekozen worden voor staanders van Robinia hout, RVS of gebogen RVS, voor diverse zitjes en voor een aantal portalen. Meer weten? Klik hier

Benieuwd naar de configureerbare schommels van hout? Bekijk de mogelijkheden

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag