Skatepark bouwen, ontwerpen en aanleggen | IJslander

Skatepark op maat

Een skatepark bouwen is niet alleen goed voor de vitaliteit, maar óók voor de sociale contacten. Skateboarden, skaten, BMX’en, boarden: alles kan op een IJslander skatepark!

skatebaan ontwerpen

voor
de hele
buurt

Van skaten in een leeg zwembad naar salto’s maken op een volwaardig skateparadijs. In de vroegere jaren werden lege zwembaden en buizen in America gebruikt als skatebanen. Waarom? Omdat deze op golven leken. En skateborden is eigenlijk surfen op beton. Door de jaren heen zijn de skateparken steeds verder geëvolueerd. Tegenwoordig zijn hier veel meer dingen dan alleen skateboards te vinden.

Skeeleren, BMX’en, steppen, skaten: alles kan op een moderne skatepark. Het is een uitgebalanceerd geheel van organische vormen, dat het perfecte toneel vormt voor enthousiaste jongeren. En bij IJslander snappen wij maar al te goed waar deze jongeren naar op zoek zijn. Skateparken bouwen wij op maat, waarop iedereen kan bewegen en plezier kan maken.

Skatebaan ontwerpen voor en mét de buurt

Een skatepark op maat laten aanleggen? Daar worden wij heel enthousiast van! Wij bruisen van de ideeën en plannen, maar één ding blijft het belangrijkst: de eindgebruiker. Wanneer wij een skatepark bouwen gaan wij daarom in gesprek met de jongeren die hier gebruik van gaan maken. Wat vinden zij belangrijk, wat mag niet ontbreken? Half pipes, banked ramps, trick boxes, rails: alles is mogelijk. In samenwerking met de gebruikers en de opdrachtgever komen wij tot waanzinnige ontwerpen en skatenparken waar de hele buurt van kan genieten.

skatebaan maken

Skatepark bouwen

Skatepark in de buurt

Een skatepark kan veel meer zijn dan alleen een atletisch parcours. Zo hebben wij bij verschillende projecten skateparken gecombineerd met onze Barforz fittoestellen. Zodat mensen zónder een skateboard ook kunnen sporten en bewegen. Het skatepark wordt op deze manier een ontmoetingsplek, waar iedereen mee kan doen en iedereen kan bewegen. De hele buurt.

Skatepark bouwen

Heb jij een idee voor een skatepark op maat? Wij helpen je maar al te graag bij de realisatie of het ontwerpen van een skatepark. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en leg je idee voor een skatepark aan ons voor. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw skatepark.

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Stel je vraag