Op maat gemaakt speeltoestel van IJslander

MAATWERK

We hebben vakmensen in huis met liefde en passie voor hun vak. Zij kunnen dan ook elk toestel op maat maken en daar zijn we hartstikke trots op.

Een ander vorm, kleur of formaat? Geen probleem voor IJslander. Door onze jarenlange expertise kunnen we alles, maar dan ook echt alles, volledig op maat maken.

Handwerk

Vanaf de start van de onderneming in 1996 maken we alle sport- en speeltoestellen met de hand. Elke staander, koppeling, kabel, glijgoot, schroef, moer, lager en alle andere onderdelen worden stuk voor stuk persoonlijk gecombineerd tot een Citybox, beweegtoestel of schommel. Dat kost tijd en mankracht, maar levert ijzersterke, vandalismebestendige en onderhoudsvriendelijke sport- en speeltoestellen voor in de buitenruimte.

Door de vakkennis die we in huis hebben, kunnen we al onze sport- en speeltoestellen compleet op maat maken. Zo staat er een prachtige ovalen Citybox met een diameter van bijna 43 meter in hartje Kopenhagen, een unieke Speelgola met de wereld aan speelaanleidingen in Den Bosch en een zwart gecoate Citybox in Amsterdam. Allemaal blikvangers! En dat is nog maar een greep uit ons assortiment ‘specials’, want we leveren regelmatig op maat gemaakte sport- of speeltoestellen met nét een andere vorm, kleur of formaat.

Avontuurlijke glijbanen

Hoe hoger, steiler, aparter of dichter de glijbaan, hoe spannender en groter het avontuur voor kinderen. Maar dat geldt ook voor volwassenen, want diezelfde glijbanen kunnen ook als vluchtweg dienen in plaats van een brandtrap. Of als extra attractie in een winkelcentrum bijvoorbeeld. Je bent zo beneden!

Door onze jarenlange expertise kunnen wij elke glijbaan op maat maken. Indoor of outdoor: we maken de glijbaan compleet naar wens. Meer weten? Neem contact met ons op. Of kijk verder bij onze glijbanen specials.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op maat gemaakte en geluidsarme Citybox van IJslander

Citybox op maat

Een vierkante, rechthoekige, ronde of ovalen Citybox? Met of zonder daknet? Hoge ballenvangers of lage omheiningen of juist een combinatie daarvan? Een los of geïntegreerd combi- of voetbaldoel, met of zonder poedercoating? Niets is ons te gek, dus daag ons uit met een sportkooi op maat!

Geluidsarm

Onze Citybox is opgebouwd uit een buizen- of kokersysteem met flexibele, geluidsabsorberende kabels, gemaakt van RVS. Daardoor is onze sportkooi transparant, geluidsarm, onderhoudsvriendelijk en vandalismebestendig.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.