Interactie stimuleren? | IJslander Interactie stimuleren? | IJslander

Interactie stimuleren?

Interactieve toestellen verbinden, stimuleren interactie en laten mensen in beweging komen. Het is soms moeilijk om kinderen en jongeren in bewegingen te brengen, zij beleven de wereld veelal van achter de pc, tablet of smartphone.

interactief
speel-
paradijs

Om kinderen en jongeren, maar ook volwassen en senioren, te stimuleren om naar buiten te gaan, toveren wij graag reguliere speelplaatsen om in interactieve, elektronische speelparadijsjes waar kinderen vanaf 4 jaar, jongeren, volwassenen en senioren spelenderwijs in beweging komen! Superleuk, spelenderwijs leren, avontuurlijk en heel uitdagend! 

 

gamewall

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

Kinetische energie

Kinetische energie

Interactieve spellen zijn een unieke aanvulling in de openbare ruimte. Zo kan er bijvoorbeeld door middel van kinetische energie geluid opgewekt worden. Door op de Sound& Play Stone te springen wekken kinderen elektriciteit op en wordt er een liedje of sprookje afgespeeld. De Sound & Play Ball doet hetzelfde, maar hier dient er energie opgewekt te worden door te draaien aan de handslinger. Voor de jongeren is er een stoerdere versie, de Boombox. Deze Boombox heeft een vakje waarin een smartphone gelegd kan worden en door aan het wiel te draaien komt een versterkte audio uit de Boombox. Geen batterijen, geen externe voeding: beweeg om elektriciteit te generen! Laat kinderen spelend kennis maken, plezier hebben en energie opwekken met deze energie neutrale toestellen.

Liever iets fanatiekers? De ShotSpot daagt de sportievelingen onder ons uit. Gooi, schop of schiet een bal tegen het juiste paneel nadat je met het wiel energie opgewekt hebt. Door middel van een LED lampje weet je op welk paneel je moet schieten en een akoestiek signaal geeft aan of je het geraakt hebt – of niet.

GO!

Iedereen kan met GO! in beweging komen, ongeacht zijn of haar vaardigheden. Gamen is niet alleen voor binnen, maar kan ook buiten! Door op de satellieten (knoppen met sensoren, licht en geluid) te drukken, kunnen ze bewegingsspelletjes, hersenkrakers of behendigheidsspelletjes activeren en spelen. De GO! bevat standaard 4 games: Mind-Match, Red-Blue, e-Tennis en Stopwatch. Via het online platform kunnen er eindeloos veel spellen worden toegevoegd! De GO!

 

Extra voordelen van interactieve toestellen:

  • Overal plaatsbaar
  • Laag voltage dus 100% veilig
  • Geen kosten voor het aanleggen van stroomvoorziening of energiekosten
  • Toekomstbestendig
  • Met tijdschakelaar en volume regelaar, toestellen kunnen bijvoorbeeld ’s nachts uit gezet worden
  • Creëer je eigen sound, verhalen of geluiden en laat ze met de interactieve toestellen afspelen

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag

Contactgegevens

Stel je vraag