Interactieve speeltoestellen | Interactieve speelsystemen

Interactie stimuleren?

Interactieve speeltoestellen verbinden, stimuleren interactie en laten mensen in beweging komen. Het is soms lastig om kinderen en jongeren te laten bewegen; zij beleven de wereld veelal van achter de pc, tablet of smartphone.

Interactief-Spelen-GameWall-

interactief
speel-
paradijs

Om kinderen en jongeren, maar ook volwassen en senioren, te stimuleren om naar buiten te gaan, toveren wij graag reguliere speelplaatsen om in interactieve, elektronische speelparadijsjes waar kinderen vanaf 4 jaar, jongeren, volwassenen en senioren spelenderwijs in beweging komen! Interactieve speelsystemen zijn superleuk, avontuurlijk en heel uitdagend! Interactief spelen verbetert je motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling. Daarom stimuleert IJslander interactief spelen. 

 

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De interactieve speeltoestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

Interactieve speelsystemen

Interactieve speelsystemen en spellen zijn een unieke aanvulling in de openbare ruimte. Zo kan er bijvoorbeeld door middel van kinetische energie geluid opgewekt worden. Door op de Sound & Play Stone te springen, wekken kinderen elektriciteit op en wordt een liedje of sprookje afgespeeld. De Sound & Play Ball doet hetzelfde, maar hier wordt de energie opgewekt door te draaien aan de handslinger. Voor de jongeren is er een stoerdere versie: de Boombox. Deze Boombox heeft een vakje waarin een smartphone gelegd kan worden. Door vervolgens aan het wiel te draaien komt een versterkte audio uit de Boombox. Geen batterijen, geen externe voeding: beweeg om elektriciteit te generen! Laat kinderen spelend kennis maken, plezier hebben en energie opwekken met deze energieneutrale toestellen. Dat is lekker interactief spelen.

Liever iets fanatiekers? De ShotSpot is een interactief speeltoestel en daagt de sportievelingen onder ons uit. Gooi, schop of schiet een bal tegen het juiste paneel nadat je met het wiel energie opgewekt hebt. Door middel van een LED lampje weet je op welk paneel je moet schieten en een akoestiek signaal geeft aan of je het geraakt hebt – of niet. Meer weten over interactieve speelsystemen? Neem dan contact met ons op.

interactief-spelen-IJslander

GO!

Iedereen kan met GO! in beweging komen, ongeacht zijn of haar vaardigheden. Gamen is niet alleen voor binnen, maar kan ook buiten! Door op de satellieten (knoppen met sensoren, licht en geluid) te drukken, kunnen mensen bewegingsspelletjes, hersenkrakers of behendigheidsspelletjes activeren en spelen. De GO! bevat standaard 4 games: Mind-Match, Red-Blue, e-Tennis en Stopwatch. Via het online platform kunnen er eindeloos veel spellen worden toegevoegd! De GO!

Extra voordelen van interactieve toestellen:

  • Overal plaatsbaar
  • Laag voltage dus 100% veilig
  • Geen kosten voor het aanleggen van stroomvoorziening of energiekosten
  • Toekomstbestendig
  • Met tijdschakelaar en volume regelaar, toestellen kunnen bijvoorbeeld ’s nachts uit gezet worden
  • Creëer je eigen sound, verhalen of geluiden en laat ze met de interactieve speeltoestellen afspelen

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag