Wannaplay schommels voor volwassenen van IJslander

CO-CREATIE

Door onze jarenlange ervaring draaien we onze hand niet om voor het vormgeven van out-of-the-box ideeën.

IJslander zet haar expertise graag in om samenwerkingsverbanden aan te gaan. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van RVS sport- en speeltoestellen draaien we namelijk onze hand niet om voor creatieve, out-of-the-box projecten die op ons pad komen. Zoals de ontwikkeling van Wannaplay – een schommel met licht en geluid voor volwassenen – bedacht door Stichting TIS. Het tweede speeltoestel – een Wipwap met licht en geluid voor volwassenen – is in ontwikkeling.

Zwierend muziek maken

De interactieve schommelinstallatie voor plaatsing op festivals, parken en andere openbare ruimten, is de eerste uit een reeks van speeltoestellen voor volwassenen en een idee van scenograaf Jan Boiten en regisseur Caecilia Thunnissen. Om hun ideeën uit te voeren, zochten zij een producent van speeltoestellen die aan hun artistieke wensen voldeed en kwamen al snel bij IJslander terecht. Wannaplay bestaat uit zestien schommels met elk hun eigen instrument en een verlicht zitje. Hiervoor ontwikkelden vier componisten muzieksamples die bij elkaar passen zodat de schommelaars al zwierend muziek met elkaar maken.

Wannaplay1

WannaplayVondel2

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Samen creëren

Of het nu gaat om speeltoestellen voor volwassenen of een ander creatief, out-of-the-box idee voor een sport- of speeltoestel, IJslander werkt deze sport en spel ideeën graag samen uit met de bedenkers.

Net zolang totdat het gewenste object perfect is en vol trots geplaatst kan worden in de openbare ruimte. Of misschien wel binnen. Of op een dak. Of als demontabel toestel dat een tour doet langs musea, parken of festivals. Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

WannaplayVondel3

Wannaplay2

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.