Calisthenics & Bootcamp

Lekker buiten sporten en op eigen kracht het lichaam versterken? Dat kan bij uitstek op onze BarForz beweegtoestellen voor Calisthenics- en Bootcampliefhebber! En, onderzoek bewijst het, de BarForz beweegtoestellen hebben ook nog eens toegevoegde waarde voor de wijk! Lees snel meer over de mogelijkheden van een Calisthenics park voor uw locatie.

Klik op de link voor de infographic van het BarForz onderzoek: Infographic BarForz onderzoek

 

Onafhankelijk onderzoek

Omdat we graag willen weten hoe onze gebruikers onze sport- en speeltoestellen ervaren, doet IJslander regelmatig onderzoek. Zo heeft een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau afgelopen voorjaar het gebruik van onze BarForz beweegtoestellen voor Calisthenics- en Bootcampbeoefenaars in Groningen onderzocht. En wat blijkt: 82% van de ondervraagde gebruikers is dik tevreden over het gebruik, de functies en de uitstraling van BarForz!

Sociale functie

Sinds het BarForz-veld (ook wel Calisthenics park genoemd) in de wijk staat, wordt deze zeer intensief gebruikt door jongeren uit de buurt, maar ook door buitensportliefhebbers uit andere delen van de stad. Die vinden een reistijd van 15 minuten geen enkel probleem om lekker buiten te kunnen trainen; zo blijkt uit het onderzoek. En omdat het beweegtoestel altijd bereikbaar is, wordt er zowel overdag als ’s avonds getraind met calisthenics toestellen. Uit het onderzoek blijkt verder nog dat 59% van de ondervraagden minimaal een keer per week gemiddeld een half uur traint op de BarForz beweegtoestellen met een gemiddelde of hoge intensiteit.

Ook omwonenden zijn gevraagd naar hun ervaring met het nieuwe sporttoestel in de wijk. Hun reactie is positief: BarForz vervult een sociale functie, want sinds de beweegtoestellen er staan is die locatie een ontmoetingsplek waar jongeren elkaar stimuleren om te sporten en hangen niet zomaar wat bij elkaar. Buurtbewoners ervaren een Calisthenics park en de toestellen dan ook als toegevoegde waarde voor hun wijk!

 

Calisthenics apparatuur voor iedereen

Om aan te sluiten bij deze sportieve trend, ontwikkelde IJslander de stoere BarForz XS, S, M en XL bewegingsvelden van vierkante staanders en stangen. Onze bewegingstoestellen zijn ontwikkeld in samenwerking met Calisthenicsbeoefenaars en voldoen aan alle sportieve eisen. Zo zijn de stangen geschikt voor elk paar handen en door de slimme opstelling van onze velden kunnen de oefeningen zonder onderbrekingen worden uitgevoerd. Zelfs de vierkante staanders kunnen gebruikt worden als houvast voor freestyle oefeningen. Uiteraard kunnen de BarForz velden ook gebruikt worden door andere sportievelingen die graag buiten trainen

Calisthenics toestellen

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Calisthenics park

Modulair

IJslander heeft vier verschillende BarForz velden ontwikkeld. Het XS veld vormt de kern en kan worden uitgebreid tot een S, M of XL veld. Al naar gelang de wensen en de beschikbare plaats. De calisthenics toestellen worden geplaatst in parken en andere openbare ruimten. BarForz is een modulair systeem waardoor de bewegingstoestellen makkelijk kunnen worden gekoppeld en ge(de)monteerd.

De BarForz velden zijn geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Kijk op www.barforz.com voor alle functies van onze BarForz beweegtoestellenen of vraag meer informatie aan over de mogelijkheden van calisthenics apparatuur.

 

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Demo Calisthenics park

Wilt u een Calisthenics bar of park kopen‌? Probeer dan eerst onze Barforz demo. Plaats een demo net zoals de gemeente Breda. Lees hier meer: artikel-barforz-demoveld-gemeente-breda-in-straatbeeld-juni-2016

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.