Luna speeltoestellen | IJslander Luna speeltoestellen | IJslander

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

  Ben je op zoek naar duurzame speeltoestellen? Voor de klauteraars die van een uitdaging houden, hebben we speciaal de Luna lijn ontwikkeld. Kies je voor Luna dan ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kies je voor duurzaamheid. Onze Luna speeltoestellen gemaakt van eikenhout. Ga je voor uitdagende klimtorens of wil je gewoon lekker schommelen? We lichten enkele producten voor je uit, zodat je de perfecte keuze maakt voor jouw situatie.

  Houten klimtorens

  Voor de jonge klimmers en klauteraars biedt IJslander een groot assortiment houten klimtoestellen. Een uitgebreid klimtoestel is de Luna Hera. Deze is voorzien van een mooi klimsysteem met klimnetten, stangverhoging en geknoopt touw. Daarnaast heeft het toestel 2 glijbanen en een duikelrek. Kinderen hebben de mogelijkheid om verschillende uitdagingen aan te gaan middels de uitgebreide klimmogelijkheden. De klimtoren is uitgerust met eikenhout en blauwe touwen.

  Houten schommels

  Een schommel is een onmisbaar speeltoestel in de speeltuin, in de tuin of op het schoolplein. IJslander heeft in haar assortiment diverse houten schommels. Bekijk hier de Luna Artemis.

  Luna speeltoestellen van IJslander

  Wij ontwerpen en produceren speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit. Wil je graag meer informatie of advies op maat? Neem vrijblijvend contact met op. Wij helpen je graag.

  Kelly-Wijnbergen
  Stel je vraag