GO!

GO! laat mensen in beweging komen. Het slimme elektronische speeltoestel verbindt, stimuleert interactie en daagt iedereen uit.

 

Naar buiten!

Iedereen komt met GO! in beweging. Het slimme elektronische speeltoestel met lichtgevende satellieten, diverse bewegingsspelletjes en geluid haalt kinderen, jongeren en volwassenen naar buiten om in actie te komen. Geen games achter de pc, maar lekker buiten gamen in de wijk, in een park of op het schoolplein. Of plaats de GO! bij een zorginstelling om senioren te stimuleren om samen naar buiten te komen en te bewegen. Het kan allemaal.

GO! is ook leverbaar met een e-learning applicatie die via een iPad gekoppeld kan worden aan de GO! met paaltjes of aan een e-Wall (een ‘muur’ met satellieten). De e-learning app heeft een hoge educatieve waarde want scholen kunnen de app gebruiken om hun lesprogramma samen te stellen en kinderen kunnen via de app hun eigen spel creëren (quizjes spelen).
Bewaren

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Bewegen goed voor onthouden

Uit onderzoek blijkt dat kinderen in beweging sneller en beter leren. Seel GO! met e-learning app in de klas en ze onthouden de lesstof veel beter! Bekijk alle GO! uitvoeringen in ons productoverzicht.