CLICK & PLAY

Om speelplekken mee te laten groeien met de demografische ontwikkeling van de buurt, is er nu Click & Play. Een geavanceerd kliksysteem en drie verschillende ‘building blocks’ om speelplaatsen flexibel in te kunnen richten. Is de buurt na vijf jaar de speeltoestellen ontgroeid? Vervang ze dan snel en makkelijk met Click & Play!

 

 

 

 

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Masterclass Click & Play

Kiest u voor de flexibele, kostenbesparende en duurzame Click & Play oplossing? Dan kiest u ervoor om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkelingen van de wijk. En u draagt bij aan een circulaire economie omdat de speeltoestellen met Click & Play veel langer meegaan en herbruikbaar zijn.

Nieuwsgierig naar wat Click & Play voor u kan betekenen, hoe u kunt besparen op de kosten én hoe u kunt bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag dan snel een Masterclass Click & Play aan. Onze accountmanagers vertellen u dan alles over deze integrale oplossing, de toepassing ervan en waarom wij samenwerken met andere leveranciers in het Platform Click & Play. Wij geven de Masterclass op locatie of bij IJslander in Oldebroek. In dat geval bezoekt u ook onze fabriek! Klik op Flyer uitnodiging Masterclass Click & Play voor meer informatie en vraag de Masterclass snel aan via bovenstaande button ‘Neem contact op’.

 

Meer weten over de mogelijkheden van Click & Play?

Lees het artikel: Click & Play Straatbeeld. Of klik hier voor meer informatie.