Jeugdplek inrichten? | IJslander is de specialist

Jeugdplek inrichten?

IJslander levert straatmeubilair zoals bankjes, afvalbakken, afscheidingshekken, klimplantenrekken en nog veel meer om de sport- of speelplek compleet in te richten.

Jeugdplek inrichten

iedereen
samen
spelen

Druk, druk, druk. Het leven gaat steeds sneller en voor je het weet loop je achter de feiten aan. Herkenbaar?

Opdrachtgevers hebben soms weinig tijd om een nieuwe sport- of speelplek in hun gemeente te realiseren. We nemen die taak met plezier over.

Door onze jarenlange expertise heeft IJslander alle kennis in huis om gebruiksklare sport- of speelplekken op te leveren.

Of het nu gaat om een beweegtuin met Fit4Life beweegtoestellen voor senioren, een Citybox of een speelplaats voor de kleintjes in de buurt, we nemen opdrachtgevers al het werk uit handen.

Lange levensduur

RVS heeft een lange technische afschrijving en is voordeliger dan de meeste andere materialen.

Hygiëne

RVS is minder vatbaar voor vuil en bacteriën.

Vandalismebestendig

De toestellen zijn vandalisme-bestendig en daardoor geschikt voor de openbare ruimte.

Kruiptunnel-achteraanzicht

IJslander biedt volledige ontzorging

Na de keuze voor de inrichting van de speel- of sportplek stellen we samen met de opdrachtgever het programma van eisen op zodat we precies weten wat er gewenst is.

En daarna? Daarna nemen we het project uit handen, zorgen we voor het ontwerp van de sport- of speelplek, stellen planningen op, zijn aanspreekpunt voor eventuele toeleveranciers, koppelen gefaseerd de voorgang terug aan onze opdrachtgevers, zorgen voor installatie van de ondergronden, toestellen en eventuele groenvoorziening en leveren het project ‘turn key’ op.

Landschapsarchitecten en hoveniers

Naast een eigen ontwerper van sport- en speelplaatsen, heeft IJslander ook relaties met landschapsarchitecten en hoveniers. Zij maken een sport- of speelplaats nog mooier én groener met planten, heggen, gras of bomen. We nemen het regelen van de groenvoorziening voor een sport- of speelplek dan ook graag voor onze rekening.

Playtop of kunstgras onder de sport- of speeltoestellen? Of asfalt met belijningen in een Citybox? Geen probleem voor IJslander, want we leveren alle soorten ondergronden, met of zonder belijningen, prints of speciale figuren.

jeugdplek-inrichten

Advies op maat?

Wij helpen je graag verder

Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en adviseren je op maat.

Stel je vraag
Janine-Blom

Contactgegevens

    Kelly-Wijnbergen
    Stel je vraag