Speeltoestellen van IJslander

GEBRUIKSKLAAR OPLEVEREN

Opdrachtgevers hebben soms weinig tijd om een nieuwe sport- of speelplek in hun gemeente te realiseren. We nemen die taak met plezier over.

Druk, druk, druk. Het leven gaat steeds sneller en voor je het weet loop je achter de feiten aan. Herkenbaar? Win dan tijd door te kiezen voor een ‘turn key’ sport- of speelplek.

Gebruiksklaar

Door onze jarenlange expertise heeft IJslander alle kennis in huis om gebruiksklare sport- of speelplekken op te leveren. Of het nu gaat om een beweegtuin met Fit4Life beweegtoestellen voor senioren, een Citybox of een speelplaats voor de kleintjes in de buurt, we nemen opdrachtgevers al het werk uit handen.

Na de keuze voor de inrichting van de speel- of sportplek stellen we samen met de opdrachtgever het programma van eisen op zodat we precies weten wat er gewenst is. En daarna? Daarna nemen we het project uit handen, zorgen we voor het ontwerp van de sport- of speelplek, stellen planningen op, zijn aanspreekpunt voor eventuele toeleveranciers, koppelen gefaseerd de voorgang terug aan onze opdrachtgevers, zorgen voor installatie van de ondergronden, toestellen en eventuele groenvoorziening en leveren het project ‘turn key’ op.

Groenvoorziening

Naast een eigen ontwerper van sport- en speelplaatsen, heeft IJslander ook relaties met landschapsarchitecten en hoveniers. Zij maken een sport- of speelplaats nog mooier én groener met planten, heggen, gras of bomen.

We nemen het regelen van de groenvoorziening voor een sport- of speelplek dan ook graag voor onze rekening.

IJslander speeltoestellen uit de Bugsserie

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ondergronden en straatmeubilair

Playtop of kunstgras onder de sport- of speeltoestellen? Of asfalt met belijningen in een Citybox? Geen probleem voor IJslander, want we leveren alle soorten ondergronden, met of zonder belijningen, prints of speciale figuren.
 
IJslander Speeltoestellen uit de Bugsserie

Tevens levert IJslander straatmeubilair zoals bankjes, afvalbakken, afscheidingshekken, klimplantenrekken en nog veel meer om de sport- of speelplek compleet in te richten. Vraag ons naar de mogelijkheden om de plek nog mooier te maken.
 
IJslander klimplantenrek RVS

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.