Buitenfitness

De Fit4Life beweegtoestellen voor jongeren, volwassenen en senioren zijn speciaal voor buitenfitness en samen met TNO en fysiotherapeuten ontwikkeld. Speciaal voor senioren biedt IJslander daarnaast ook een compleet beweegprogramma en professionele begeleiding op het gebied van buitenfitness.

 

 

Beweegtuin op maat

Speciaal voor senioren biedt IJslander beweegtuinen op maat, desgewenst met een beweegprogramma en professionele begeleiding. Niet zomaar, want uit eigen onderzoek blijkt namelijk dat senioren het liefst in groepsverband en onder begeleiding van een professional buiten fitnessen. Zo weten ze zeker dat ze de juiste oefeningen uitvoeren om fit te blijven en hebben ze contact met andere ouderen. Klik hier voor meer informatie en de onderzoeksresultaten. Bekijk ook onze buitenfitness speeltoestellen voor ouderen.

Fit4Life Klimrek

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fit4Life Bungelbaan

Train-de-trainer

Bij de aanschaf van de Fit4Life beweeg- en speeltoestellen voor ouderen kan een introductietraining worden geboekt. Een fysiotherapeut legt dan alles uit over het gebruik van de toestellen voor buitenfitness. Hierbij werkt hij/zij volgens het train-de-trainers principe: bewegingsdeskundigen leren hoe ze de toestellen kunnen gebruiken, welke oefeningen er gedaan kunnen worden, welke extra materialen ze kunnen inzetten en hoe ze ouderen kunnen motiveren deel te nemen aan het beweegprogramma. Op basis van deze informatie kunnen de professionals vervolgens hun eigen beweegprogramma samenstellen en de kennis gebruiken om van een beweegtuin bij een zorginstelling of senioren actiefplek in de openbare ruimte een succes te maken! Vraag meer informatie aan over de speeltoestellen voor ouderen.

Voornaam Voornaam, bedankt.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bezichtigen beweegtuin

Nog niet helemaal duidelijk welke beweegtoestellen er moeten komen? Bezichtig dan samen met IJslander een beweegtuin terwijl senioren aan het oefenen zijn. Dat geeft een goed beeld en helpt bij de keuze. Neem contact met ons op voor een afspraak.