IJslander speeltoestel uit de Next serie

Next

De Next speeltoestellen zijn superstoer en avontuurlijk. Oudere kinderen kunnen hier lekker op ravotten.

 

Meer avontuur!

Oudere kinderen vanaf 8 jaar willen meer avontuur en uitdaging. Onder meer door moeilijkere en hogere klimroutes of steile glijstangen. Speciaal voor deze doelgroep hebben we een serie Next speeltoestellen ontwikkeld. Die zijn nét even hoger, groter en uitdagender dan reguliere toestellen. Ze zien er spannend uit en dat spreekt vooral oudere kinderen aan.

Door op deze toestellen te spelen, verleggen de kinderen hun grenzen, moeten ze elkaar helpen, worden ze gedwongen om beter te denken en bewegen ze meer. De Next speeltoestellen hebben veel speelfuncties per toestel, dagen uit en stimuleren samenspel. Kinderen spelen op het randje van hun kunnen op een Next toestel. Gaaf!
 

Productfilter

Toon alle tags
Reset alle filters

Ik wil meer informatie

Meer informatie over onze toestellen, de mogelijkheden of prijzen?

 

Bel (0525) 633 420 Neem contact op  

Gecertificeerd

Om spelen op de Next speeltoestellen veilig te maken, zijn de toestellen gecertificeerd voor onder meer de valhoogte en hebben een hogere opstap. Hierdoor kunnen alleen groter kinderen op deze toestellen spelen.

Next toestellen zijn vaak extreem in zowel speelwaarde als locatie. Onze Next toestellen zijn dan ook unieke, op maat gemaakte toestellen waarin alle wensen en eisen van de klant zijn verwerkt. Meer weten? Neem contact met ons op!